Het duurt nog even, maar de voorbereidingen voor het grootste early hardcore evenement van het jaar zijn al in volle gang. Pandemonium, de naam alleen al doet bij veel hardcore liefhebbers het hart sneller kloppen en de organisatie is al geruime tijd bezig zich in te spannen om er dit jaar weer een hele vette editie van te maken. Zo zal het thema Virtual Imprisonment op een hele gave manier visueel worden uitgewerkt en ook op muzikaal gebied gaat er genoeg spannends gebeuren.

Zo heeft Cyndium er dit jaar, op aandringen van het publiek, voor gekozen om aan de 3 area’s van de meest recente edities een onvervalste early terror zaal toe te voegen… Spierpijn gegarandeerd!

Hitmachine People’s choice
Omdat de mening van de bezoekers zo hoog in het vaandel staat bij Cyndium, wil de organisatie jullie graag uitnodigen om actief deel uit te maken van Pandemonium. De set van Hitmachine zal daarom helemaal door jullie, het publiek, worden bepaald! Op cyndium.com vind je een lijst van 60 tracks waarop gestemd kan worden. De tracks kunnen allemaal afzonderlijk beluisterd worden en ook kun je hier zien hoe je kunt stemmen op je favoriete nummers. De tracks met de meeste stemmen zullen door Hitmachine verwerkt worden tot een set!

Line-up
Hier de volledige line-up:

Mainstage: Pandemonium (Early Rave – Early Hardcore)
Ruffneck vs Omar Santana
Frantic Freak
Manu Le Malin vs Laurent Hô
Hitmachine (The people’s choice)
Delta 9 vs Lenny Dee
Vince
Hardcore United: (Darkraver/Buzz Fuzz/Stylo/Waxweazle)
Stanton vs Pavo
The Twins Artcore

Area 2: Paradox (Hardcore from 2000 till 2012)
The Outside Agency vs Ophidian
Amnesys
Promo vs Catscan
Endymion vs Nosferatu
The Viper vs Tha Playah
Art of Fighters
Unexist
Armageddon Project
Predator vs Hellsystem

Area 3: Nocturnal: (Frenchcore from1997 till 2012)
The Braindrillerz vs Adrenokrome
The Sickest Squad
Sirio
The Speed Freak
D.O.M.
Dr. Peacock
Radium vs Maissouille
Lethal Injection vs Dawnbreaker
Tharum
Dam vs Prototype Hardcore

Area 4:The Chamber of Terror (Early Terror)
Drokz
Akira
The Destroyer
Xearo
Frantic Freak

Kaartverkoop
Inmiddels zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar via TicketScript. Ook de VIP Upgrade is helemaal uitverkocht. Normale kaarten kosten €47,50 (ex fee) en VIP-tickets €62,50 (ex fee) deze kunnen dus alleen nog besteld worden via Paylogic, www.cyndium.com en via de officiële Cyndium Facebook pagina.

Trailer
Bekijk hier de trailer van Pandemonium 2012 – Virtual Imprisonment:

Overige info
In de komende weken zal er nog dieper worden ingegaan op de inhoud van de 4 verschillende area’s en de daarbij behorende artiesten. Hou het daarom goed in de gaten! Niet alleen hier, maar ook op de Pandemonium eventpagina op Facebook en de officiële Cyndium Facebookpagina.

Cyndium, Energetic Dance Only.

Share in
Tagged in