Met Pandemonium nog vers in het geheugen leek het Cyndium een goed plan om het jaar af te sluiten met de lancering van een nieuw concept: Retrospect. Met dit concept wil de organisatie terug naar waar het allemaal mee begonnen is: party’s met een intieme sfeer en een underground karakter, waar de muziek centraal staat. Binnen dit concept is er plaats voor niks anders dan Early Hardcore, maar dan wel in de breedste zin van het woord. Verwacht op Retrospect optredens van jong en oud talent, gevestigde namen maar in de toekomst ook ‘vergeten’ namen die stuk voor stuk kwalitatieve sets zullen gaan neerzetten! De eerste editie zal 29 december plaatsvinden in de P60 in Amstelveen, een locatie die zich al heeft bewezen als ideale setting voor een dikke underground party. Voor deze primeur heeft de organisatie al genoeg interessants in petto.

Zo zal Stylo het publiek trakteren op een opzwepende early rave set met veel onbekende platen die je… tegenwoordig zelden meer hoort. Daarnaast zullen de The Bodysnatchers, bij het grote publiek beter bekend onder de naam Dawnbreaker & Lethal Injection, laten zien dat ze ook op het gebied van Early Hardcore weten hoe ze een zaal moeten laten losgaan. Als klap op de vuurpijl zullen 2 van de hardste acts in de hedendaagse early scene, Xearo en Frantic Freak, acte de presence geven. Zij zullen beide solo draaien en speciaal voor Retrospect voor het eerst hun krachten bundelen tijdens een battle. Overige acts zullen nog bekend worden gemaakt.

Heb je zin om voor 2013 nog één keer volledig uit je dak te gaan? Dan mag je Retrospect zeker niet missen!

Line Up:

22.00 – 22.30 (opener)
22.30 – 00.00 Stylo
00.00 – 01.30 The Bodysnatchers
01.30 – 02.30 Da machinery
02.30 – 03.30 Xearo
03.30 – 04.00 Xearo vs. Fratic Freak

Share in
Tagged in