Dit is geen speciale release, dit is een speciale line-up! Dit jaar heeft Pandemonium niet alleen drie area’s, het worden ook de meest diverse drie area’s die je ooit gehoord, gezien en gevoeld hebt! Hoe? Ze hebben niet alleen de namen bij elkaar gegooid, geschud en in battles geroerd, ze hebben nieuwe ingrediënten bijgevoegd, acts laten vernieuwen en dit alles zal een speciale shot Pandemonium worden! Zo houdt Cyndium haar visie op de toekomst en eren ze de roots van de hardcore, alles waar Pandemonium en Cyndium voor staan!

Pandemonium
De ‘Pandemonium’ area wordt gedomineerd door de makers van het anthem: The Outside Agency. Om het anthem en feest te eren, gaan zij een speciale live performance doen! Welke route ze gaan nemen gaan ze nog niet onthullen, maar het pad zal nog onbewandeld zijn.
Nog een speciale muzikale mastershow wordt door niemand minder dan Promo gemaakt! Hij heeft alles gezien, alles gedaan, alles gemaakt en heeft overal opgetreden. Hij komt met iets speciaals voor deze editie van Pandemonium en hij weet zichzelf als geen ander opnieuw uit te vinden! Dit wil je niet missen!
Niemand anders dan Vince gaat een uptempo early hardcore set weggeven en na een succesvol eigen Icon-evenement gaat Frantic Freak een freakishly delicious set weggeven!

Omdat Cyndium de ogen op de toekomst houdt in de hardcore introduceren ze twee nieuwe en vernieuwende live acts! The Twins Artcore en Walter One! Zij gaan een nieuwe wind blazen door de hardcore en maken er een memorabele avond van!

Tevens zorgen Nosferatu & Predator voor een verfrissende Pandemonium gerelateerde artcore set. Beide heren is gevraagd of ze flink willen spitten in hun platencollectie waardoor elke bezoeker de andere kant te horen krijgt van de labels Ruffneck, Gangsta Audiovisuals, K.N.O.R., Cenobite, Coolman Records et cetera.

Cyndiums Mantra om hardcore één te laten zijn, wordt perfect belichaamd door de koningen van Hardcore United: Dano, Panic, Buzz Fuzz en Dj Rob! It’s all about the Music! MC Da Mouth of Madness is de host van deze plaats der destructie!

Paradox
‘Paradox’ area is de zaal van de hardcore van 2000 tot december 2011 en de clashes die geschiedenis veranderen!
Ophidian gaat battlen met D-Passion, Tha Playah vs Mad Dog, Angerfist vs Dyprax en een battle of hardcore sexes: Partyraiser vs DaY-már! Wie gaat winnen? Volg de battles en voel het! Zie het en vooral: hoor het!

Terug in de tijd verzorgt Endymion voor een hele aantrekkelijke Supreme Intelligence Set. Naast Tommyknocker en Noize Suppressor zal de underdogfish in deze zaal niemand minder zijn dan Hellfish! Hij gaat de beste platen van 2000 tot nu draaien die de beste zijn in zijn mening!

Nocturnal
In Area 3 is het lichten uit en nachtlampjes aan, deze nachtelijke dieren gaan een duistere cocktail opmixen die je niet met een kater kan bestrijden. The Speed Freak gaat een ultieme early Frenchcore set brouwen, eentje die hij al heel veel jaren niet meer gedraaid heeft maar speciaal voor deze avond gaat hij op Pandemonium met de volle 100% er tegenaan om te zorgen voor een early Frenchcore set waar je ‘U’ tegen zegt. Hij is niet de enige die het publiek verwend met Frenchcore, de pièce de la resistance van Viva La France oftewel Micropoint gaan met een hele groep (!) optreden en gaan daarbij hun nieuwe album releasen! De baguette is nog lang niet op, Pattern J, The Sickest Squad, Maissouille, Cardiak, Rictus Sempra, Dr. Peacock en Lethal Injection vs Dawnbreaker zullen van deze avond een ‘nuite memorable’ maken! On y va!

Line-up
Area 1 Pandemonium (earlyrave/earlyhardcore 1993-1998
Promo (live)
Frantic Freak
Walter One (live)
Vince
Darkraver vs Gizmo
The Outside Agency (live)
Hardcore united (Dano,Panic, Buzz Fuzz, Rob)
The Twins Artcore (live)
Predator vs Nosferatu
Mc: Da Mouth of Madness

Area 2 [Paradox (Hardcore From 2000-2011)
Angerfist vs Dyprax
Hellfish
Ophidian vs D-Passion
Tommyknocker
Noize Suppressor
Tha Playah vs Mad Dog
Endymion (Supreme Intelligence Set)
Partyraiser vs DaY-már
Weapon X
Mc: The Intellectual Killer

Area 3 Nocturnal (Frenchcore From 1997-2011)
Micropoint (Radium, Al Core en meer)
The Speed Freak
Maissouille
Lethal Injection vs Dawnbreaker
The Sickest Squad
Pattern J
Rictus Sempra
Dr. Peacock
Cardiak

Check hier de trailer

Kaartverkoop
Regulier ticket: €45 (ex fee)
VIP ticket: €60 (ex fee)

Overige info

Vanaf heden kun je op de hoogte worden gehouden van het laatste Cyndium nieuws, ga naar de officiële Cyndium Twitter en Facebook, Partyflock om je hier aan te melden.

‘Think outside the box. We did.’

Share in
Tagged in