De winter is nabij en dat betekent dat er weer een tijd is aangebroken van (g)rauwheid en duisternis. Op zaterdag 13 november zal de Waerdse Beuktempel gehuld worden in een mysterieuze mist. Met een breed scala aan artiesten en stijlen presenteert Cyndium met trots alweer de twaalfde editie van Reng Deng Deng!

Iedereen die in het verleden de welbekende beuktempel heeft bezocht, weet dat op Reng Deng Deng iedere hardcore liefhebber aan zijn trekken komt in welke vorm dan ook. Hardcore, darkcore, industrial, frenchcore, hoe je het beestje ook wilt noemen of in welk hokje je het ook wilt dauwen, het is er! Ook dit keer zijn kosten noch moeite gespaard om de meest toon aangevende namen uit de scene te presenteren.

In het kader van het thema zal de bezoeker zichzelf moeten overgeven aan één van de meest duistere krachten op aarde; ‘Black Magic’. Deze kunst staat bekend om te doden, verwonden en te vernielen en de beoefenaars van deze zieke macht gaan dan ook zorgvuldig te werk. Een 8-tal bezweerders zullen éénmaal hun krachten bundelen.

Tha Playah
Meccano Twins
Tymon vs. Counterfeit
Endymion
Mind Distructors
Nitrogenetics
Miss Jay

Parallel aan de duistere magie staat een mysterieus en onverklaarbaar verschijnsel; de ‘Voodoo Rituals’. Deze duivelse religie zorgt ervoor dat de mens wordt overgeleverd aan de wil van de bezweerder. Dit ritueel zal geleid worden door de vijf meesters in deze kunst:

The Sickest Squad
Stormtrooper
Rictus Sempra
Miss Hysteria
Consumer

Anthem
Op de avond zullen de mannen van Mind Distructors hun debuut maken en tevens het door hun geproduceerde anthem ten gehore brengen.

Kaartverkoop
Kaartverkoop voor Reng Deng Deng is momenteel in volle gang en kosten slechts €22,-(ex fee). Kaarten zijn te verkrijgen bij Paylogic, alle Primera filialen en bij www.cyndium.com.
Voor verdere informatie check www.cyndium.com

Share in
Tagged in