Zoals eerder aangekondigd zal de komende editie van Reng Deng Deng, welke op 26 februari in de Waerdse tempel gegeven zal worden, compleet in het teken staan van The Hellfire Ceremony. Ook voor deze editie trekt Cyndium weer alle registers open met een line-up die voor zich spreekt, spectaculaire vuurshows van The Stiltwalker en prachtige danseressen die met hun opzwepende bewegingen de avond compleet zullen maken.

Hieronder in de trailer kan je alvast een klein voorproefje nemen van de sfeer op de avond die je te wachten staat in de Waerdse tempel:

Busvervoer door Nederland
Cyndium en Dance-Festival Bus organiseren voor deze editie van Reng Deng Deng weer bus/combireizen vanuit het hele land naar de Waerdse tempel. Hierdoor wordt het reizen van en naar Reng Deng Deng een stuk gemakkelijker gemaakt voor de bezoekers. Cyndium zal een prijslijst publiceren voor het opstappen vanaf jouw woonplaats. Als jouw plaats hier niet bij staat, maar je wel gebruik wilt maken van deze dienst, stuur dan een mailtje naar dance-festivalbus@live.nl voor meer informatie. Klik hier voor een prijsoverzicht.

Line-up:
Area 1: Gods of Hellfire (hardcore)
Mad Dog vs AniMe
Ophidian
Mind Distructors
Kasparov
Outblast
Miss Jay
Lady Kate
Live performance on stage: The Stiltwalker

Area 2:Lucifer’s Lair (frenchcore/industrial)
The Sickest Squad
Rictus Sempra
The Speed Freak (live)
Consumer
Dr. Peacock
Lethal Injection vs Dawnbreaker
MC: The Intellectual Killer

Area 3: Shadows of Hell(speedcore/terror/freestyle)
Disturbing Scumbags
The Philosopher vs Brunoxide
Killingstorm
Vega
Mc: M-Core

More to be announced!

Kaarten
De earlybird tickets zijn al een tijdje uitverkocht.
Reguliere kaarten zijn nog wel verkrijgbaar en kosten € 24,75 (excl. fee) Kaarten zijn verkrijgbaar bij Paylogic, Primera en op www.cyndium.com.

Cyndium passen
De mensen die voor 16 februari hun Cyndiumpas aanvragen via de website van Cyndium kunnen deze ophalen op 26 februari tijdens Reng Deng Deng. Met deze pas kan je voor de aankomende feesten van Cyndium korting krijgen op de tickets en merchandise. Je hebt ook altijd toegang tot het VIP-deck op de evenementen van Cyndium en er wordt dit jaar ook nog een feest gegeven die exclusief toegankelijk is voor Cyndium Members. Klik hier om te kijken hoe jij je Cyndium pas kan aanvragen.

Overige info
Vanaf heden blijf je op de hoogte van het laatste Cyndiumnieuws door naar de officiële Cyndium Twitter- en Facebookpagina te gaan en je hier aan te melden.
Voor overige informatie kan je terecht bij www.cyndium.com

Share in
Tagged in