Nu we allemaal weer bijgekomen zijn van oud en nieuw is het weer de hoogste tijd voor een knallend feest. Daarom zal Reng Deng Deng op 26 februari wederom zijn intrek nemen in de locatie die zich een volwaardige gabber tempel mag noemen: de Waerdse tempel.

Deze editie staat compleet in het teken van: The Hellfire Ceremony een mysterieus demonisch schouwspel dat je zult doen schudden in je Nikes! Zoals je gewend bent van Cyndium en Reng Deng Deng zal dit gepaard gaan met keiharde beats en een show die je nog lang op je netvlies gebrand zal hebben staan.

Tijdens deze 13e editie zal Cyndium de lat nog hoger leggen voor zichzelf door een nog uitgebreidere show te geven met onder andere The Stiltwalker die een spectaculaire vuur show zal weggeven en danseressen die de temperatuur nog een paar graden zullen laten stijgen. Dus of je nu voor Mainstream, Frenchcore of Terror komt, is er in alle drie de areas in de Waerdse tempel voor ieder wat wils met een breed scala aan artiesten.

Area 1: Gods of Hellfire (Hardcore)
Mad Dog vs AniMe
Ophidian
Outblast
Mind Distructors
Kasparov
Miss Jay
Consumer
Live Performance: The Stiltwalker

Area 2:Lucifer’s Lair (Frenchcore /Industrial)
The Sickest Squad
Rictus Sempra
The Speed Freak (Live)
Lady Kate
Dr. Peacock
Lethal Injection vs.Dawnbreaker
MC: The Intellectual Killer

Area 3: Shadows of Hell (Speedcore/Terror/Freestyle)
Disturbing Scumbags
The Philosopher vs Brunoxide
Killingstorm
Vega
And many more…

Timetable
De timetable zal binnenkort bekend gemaakt worden dus houd de Cyndium, Partyflock, Twitter- en Facebook pagina’s goed in de gaten!

Kaarten
De kaarten kosten €24,75 (excl. fee) en zijn beschikbaar bij Paylogic, Primera en op www.cyndium.com.

Share in
Tagged in