De gemiddelde bezoeker zal zich na het zien van de titel wel even achter zijn/haar oren hebben gekrabd, alvorens zo snel mogelijk verder te lezen. Op 20 februari 2010 organiseert Cyndium in de Waerdse tempel de elfde editie van Reng Deng Deng en heeft het besloten om deze editie in een zeer gewaagd jasje te steken.

Voor deze speciale editie combineert Cyndium het ruige van hardcore met een flinke dosis seksuele vunzigheid waar het publiek ook bij betrokken zal worden…Denk daarbij aan candygirls, erotische danseressen, acts, visuals en een ‘hitsig’ maar stijlvol decor.

De verdeling van de area`s is als volgt: In area 1, The Gang Bang Area, maakt een sterk team van mannelijke hardcore vertegenwoordigers hun opwachting en in area 2, The Pussyclub, zullen de heetste hardcore babes hun kunsten vertonen.

Ook geldt er voor deze editie een dresscode, deze is niet verplicht maar er zit wel een leuke prijs aan verbonden: Ben jij pooierig en patserig gekleed of kom je in de meest sexy en opwindende outfit? Dan maak jij kans op de titel ‘best gekleedde pimp of ho’ en neem je een spannende prijs voor eigen seksueel genot mee naar huis!

Voor een sfeerimpressie en andere info hou www.cyndium.com in de gaten!
Kaartverkoop begint op zaterdag 5 december bij www.paylogic.nl, www.ticketonline.nl ,Free recordshop en Primera.

Share in
Tagged in