Op zaterdag 26 december staan de Amsterdam studio’s in het teken van het vijfjarige bestaan van Pandemonium. Na drie jaar wachten is Cyndium eenmalig terug in deze legendarische locatie. In drie zalen zullen residents en veelgeboekte artiesten uit het Cyndiumtijdperk aanwezig zijn.

Area 1: Pandemonium ( Early Hardcore)
Over de line up`s van Pandemonium wordt goed nagedacht om het muzikale plaatje zo variabel mogelijk te houden. Deze keer is dat niet anders. Dj`s zoals Promo, Laurent Hô en The Destroyer weten als geen ander hoe ze ‘the darker and rougher side of early hardcore’ moeten brengen Bovendien staat Frantic Freak er na lange tijd weer eens. Deze dj`s waren er vanaf het begin vaak bij. Ook heeft de Hitmachine act een gedaantewisseling ondergaan. Wat dat zal zijn wordt op de avond zelf bekend gemaakt.

Area 2: Paradox ( Hardcore from 2000 till 2009)
Het concept van Paradox is hardcore vanaf het jaar 2000 tot 2009. In deze zaal staan artiesten die in deze periode groot zijn geworden door hun succesvolle releases en nu nog steeds erg populair zijn. Cyndium heeft gekozen voor een afwisselend programma. Vrijwel elk bekend hardcore label is vertegenwoordigd.

Area 3: Freestyle ( oldschool, Happy and Early Rave)
In deze area zal een combinatie te horen zijn van oldschool en Early Rave (’92 t/m ‘96)
Niemand minder dan o.a. Pavo, Miss Monica, Waxweazle en Weirdo zullen laten zien waarom hun al jaren aan de top staan.

Dj contest:
Ook is er in area 3 een plekje vrij gehouden voor een nieuw dj talent. Draai jij oldschool of Early Rave? Stuur dan je demo met je gegevens voor 30 november op naar Cyndium (of mail je demo naar contest@cyndium.com) en verdien een plek in de line up! Kijk voor meer informatie op www.cyndium.com

Winactie:
In de afgelopen vijf jaren heeft Cyndium natuurlijk veel te danken aan hun bezoekers. Cyndium wil in de vorm van een winactie graag eens iets terugdoen. Wil jij een jaar lang gratis entree op Cyndiumfeesten? Zorg er dan voor dat op 26 december vijf vrienden met je meegaan naar Pandemonium en mail de barcodes en welk ticketbedrijf (Paylogic of Ticketonline) van de kaartjes naar: member@cyndium.com. Alle bardcodes zijn maar eenmaal geldig om mee te doen!

Uit alle inzendingen worden vijf winnaars gekozen. De prijs is een Cyndium Cynturion pass waarmee je een jaar lang gratis toegang hebt op alle evenementen!! De inzendingen moeten voor 27 november binnen zijn.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten kosten slechts € 29,75(ex fee) en worden verkocht bij,www.paylogic.nl, www.ticketonline.nl en alle Free record shops en Primera winkels.

Line-up:
Area1: Pandemoniun (Early Hardcore)
Ruffneck
Promo
Lady Lady Dana vs. Frantic Freak
Laurent Hô
Jappo
Hitmachine (live)
Sequence & Ominous
The Deal
Dr. Z-Vago
The Destroyer (live)

Area 2: Paradox ( Hardcore from 2000 until 2009)
Nosferatu vs. Endymion
Evil Activities
Art of Fighters
Meagashira
State of Emergency
Marlice en Rhose
Vinyl Junk
Counterfeit vs. Consumer

Area 3: Freestyle ( Oldskool/ Happy & Early rave)
Darkraver & Gizmo
Miss Zelda
Weirdo
Pavo
Miss Monica
Waxweazle
Buzz Fuzz
Dano
Contest winner (it could be you?)

Share in
Tagged in