Op 26 december 2009 presenteert Cyndium met veel trots het 5 jarige jubileum van Pandemonium. Voor velen het early hardcore concept van Nederland. En omdat er dit jaar iets te vieren valt wordt Pandemonium gehouden op de plaats waar het succes allemaal echt begonnen is: De Amsterdam studio’s!

In 5 jaar is er natuurlijk het een en ander veranderd. Zo verhuisde Pandemonium nog al eens. Naast de eerder genoemde Studio`s werd Cyndium`s bekendste concept ook gehouden in de Westergasfabriek, Expo XX1 en The Sand. Sindsdien is het snel gegaan en is Pandemonium uitgegroeid tot 1 van de populairste early hardcore feesten van ons land. Als host heeft Cyndium met haar concept Pandemonium een area in de beroemde bunkers van het Q-dance evenement Q-Base gehad, en was er een zaal op het Cyndium evenement Intoxicated in de Sporthallen zuid. Op Pandemonium stonden ook vaak dj`s die op dat moment niet veel meer draaiden. Artiesten zoals Charly Lownoise en Mental Theo, The Kotzaak Klan en Laurent Hô begonnen weer echt met optreden na hun boekingen op Pandemonium.

Pandemonium heeft dus al veel betekent voor de scene. Des te meer redenen om het 5 jarige bestaan groots te vieren!
Dit jaar op tweede Kerstdag is dat zover: Na drie jaar wachten keert Pandemonium terug in de Amsterdam studio’s! Hier is het allemaal begonnen dus is dit de perfecte plek voor dit jubileum. Voor deze bijzondere, eenmalige terugkeer worden alle zalen gebruikt. In de hoofdzaal natuurlijk Pandemonium: 5 Years. Zaal 2 wordt een Paradox area,(met hardcore van 2000 tot nu) zaal 3 een oldschool, early- en happy hardcore area (een free style area dus) en zaal 4 wordt een chill out met goa en trancemusic.

Kaart verkoop start op 14 oktober en kosten slechts € 29,75. Cyndium benadrukt dat Pandemonium altijd uitverkocht is en er in de Amsterdam studio’s een beperkt aantal bezoekers terecht kunnen. Wees er dus snel bij!

Kijk voor meer info op www.cyndium.com.

Share in
Tagged in