De bekendmaking van de tweede editie was voor velen de bevestiging waar zij sinds september vorig jaar op zaten te wachten. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en hoeven we nog maar een paar dagen te wachten op de tweede editie van Intoxicated in de Sporthallen zuid!

Met bijna twee keer zoveel artiesten en ook duizenden bezoekers meer zal deze editie ongetwijfeld de vorige overtreffen. Zoals jullie gewend zijn zal Cyndium wederom alles uit de kast trekken op het gebied van show, licht en geluid. De locatie spreekt natuurlijk voor zich en op verzoek van de bezoekers heeft Cyndium enkele leuke verrassingen voor jullie in petto.

De kaartverkoop gaat de laatste twee weken als een trein en alle twijfelaars wordt aangeraden de knoop door te hakken en snel een kaartje te gaan halen bij Free Record Shop of www.ticketonline.nl.

Met trots kan Cyndium hierbij het volledige programma vrijgeven inclusief de time-table.
Ga snel naar de Cyndium website om deze te bekijken.

Vervoer
Voor bezoekers die met het openbaar vervoer gaan kijk op 9292ov.nl hoe jij het makkelijkst bij de Sporthallen zuid kunt komen. Voor autoreizigers: voer het adres Stadionplein of Burgerweeshuispad in, te Amsterdam.

Bereikbaarheid
De Sporthallen zuid liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Amstelveenseweg. Deze ligt op metrolijn 50 naar Gein. Als je de beschikking hebt over een TomTom of navigatiesysteem vul dan het volgende adres in: Burgerweeshuispad 54.

Parkeren
Bezoekers die met de auto naar het feest afreizen worden verzocht de borden parkeren te volgen. Er kan gratis geparkeerd worden bij het Olympisch Stadion, indien het hier vol is volg de borden ‘Intoxicated’. De organisatie verzoekt iedereen de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op te volgen.

Busvervoer
Met het sluiten van een nieuw contract met Dance festivalbus betekent het voor de bezoekers van deze editie van Intoxicated dat het transport naar de Sporthallen zuid aanzienlijk makkelijker wordt.Wil je gebruik maken van deze dienst? Mail dan naar dance-festivalbus@life.nl of check de website www.dance-festivalbus.nl

Bierbob Service
Soms kan het voor komen dat je op een feest staat en net iets te veel gedronken hebt terwijl je met de auto bent. Vaak willen mensen dan hun auto niet laten staan en moeten dit nood gedwongen toch doen. Bier-BoB is een nieuw opgericht bedrijf en biedt diverse chauffeurs diensten aan voor de particuliere markt. Hun hoofddienst is het leveren van BoB-chauffeurs, de chauffeur rijd in jouw eigen auto en brengt je snel en veilig naar huis. Dit kan binnen een straal van 100 kilometer van Amsterdam Wil je gebruik maken van deze dienst ? Check voor info: www.bier-bob.nl of bel 020-820 8375

Kaarten
Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar bij Ticketonline en Free Record Shops. Er zal een gering aantal kaarten aan de deur worden verkocht,uiteraard zijn deze duurder dan in de voorverkoop.

Leeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar.

Legitimatie
Er zal streng gecontroleerd worden op leeftijd, een geldig legitimatiebewijs is verplicht!

Time-table
De time table is nu te vinden op Cyndium.com

Rookbeleid
Vanaf 1 juli 2008 is het niet meer toegestaan om te roken in openbare ruimtes. Zo ook in de Sporthallen zuid, daarom zal er een speciale rokersruimte worden ingericht.

Drugs
In de Sporthallen zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Softdrugs mag mee naar binnen tot een maximum van 5 gram per persoon. Blowen mag alleen in de rokersruimte!

Merchandise
Net als op alle Cyndium evenementen wordt op Intoxicated weer merchandise verkocht.

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn. Het huren van een kluisje kost EUR 6,- en je betaalt EUR 5,- borg.

PIN automaten
Op Intoxicated zijn PIN-automaten aanwezig bij de kassa’s, echter werken deze niet altijd even goed. Ze raden daarom aan om sowieso voldoende cash-geld mee te nemen.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Share in
Tagged in