Op zaterdag 27 juni wordt in The Sand in Amsterdam de première van het geheel nieuwe Paradox gehouden. Paradox, van organisator Cyndium, is omgedoopt naar een nog niet bestaand en tevens ook uniek concept in de scene: Hardcore from the New Millenium. Deze avond zal het verhaal van het ontstaan van de nieuwe hardcore in vogelvlucht aan de bezoekers worden verteld en wordt je meegenomen in een tijdreis vanaf het jaar 2000 t/m 2009.

Cyndium geeft de bezoekers nogmaals de kans het glorieuze begin van de nieuwe hardcore-generatie een avond lang te aanschouwen. Het jaar 2000 was niet alleen een nieuw millenium qua tijd maar vooral ook voor muziek. Het werd voor velen duidelijk dat na de commercialisering van hardcore de scene een nieuwe imput nodig had. Er ontstonden nieuwe labels en de early hardcore werd in het produceren achter ons gelaten. Op 27 juni zullen een aantal vooraanstaande labels als: Enzyme Records, The Third Movement en Traxtorm worden vertegenwoordigd door artiesten waarvan bekend staat dat zij wel weten hoe je een avond moet vullen.

De gratis entree en de dikke line-up samen met een locatie waar bijna niet mee geconcurreerd kan worden maken Paradox, zo halverwege het lekker warme festivalseizoen, dé ideale afsluiter van een mooie zaterdag. Met uitstekende voorzieningen en zonder enig geluidslimiet zal Cyndium in The Sand wederom een grote indruk maken.
Omdat de kaartverkoop blijft stijgen en het nieuws nog steeds nieuwe bezoekers trekt raadt Cyndium iedereen aan om van tevoren je kaarten bij de bekende verkoopadressen aan te schaffen. Maar ook zonder kaartje kun je tot de deuren sluiten naar binnen.

Locatie
The Sand ligt op 10 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk en is prima te bereiken met eigen vervoer. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid!

Kaartverkoop
Totdat de deuren sluiten kunnen bezoekers de hele avond/nacht zonder kaartje gratis naar binnen. Wil je zeker zijn van entree én bij binnenkomst meteen consumptiemunten krijgen dan raadt Cyndium aan een kaartje te kopen. Deze garantiekaarten worden verkocht bij ticketonline en Free Record Shop voor €10,- per stuk. Bij binnenkomst zijn deze in te wisselen voor 4 consumptiemunten. Alle kaarten worden bij binnenkomst gescand op echtheid!

Sluitingstijd
De deuren sluiten om 03:00 uur. Zorg dus dat je op tijd binnen bent!

Leeftijd
De minimum leeftijd is 16 jaar

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn.

Timetable
21:00 – 22:00 Celoy vs. Consumer (Darkcore ’00 – ’04)
22:00 – 23:00 Ferox (Bionic)
23:00 – 00:00 Counterfeit ( Best of ’00-’04 )
00:00 – 01:00 Placid K (Eigen releases / D-Boy ’00 – ’04)
01:00 – 02:00 Neophyte (Eigen releases / Neophyte records’00 – ’08)
02:00 – 03:00 Art of Fighters (Traxtorm ’00 – nu)
03:00 – 04:00 Nosferatu (Gangsta / Enzyme / SIN)
04:00 – 05:00 Promo (Eigen releases T.T.M. ’00 – nu)

Share in
Tagged in