Het drukke festivalseizoen en de huidige crisis zullen in veel gedachtes zijn en zal menig partyganger dwingen tot het maken van keuzes tussen verschillende evenementen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de aankomende eerste editie van het unieke 2000-2009 Hardcore concept Paradox niet door iedereen bezocht kan worden. In verband met het 5-jarige bestaan van Cyndium, dit jaar in oktober, komt de organisatie de bezoekers eenmalig tegemoet. Er is besloten om de entree gratis te maken en er zo voor te zorgen dat het evenement de opkomst krijgt die het verdient.

Ook het weekend van de 27ste juni is er genoeg te doen overdag en ‘s avonds biedt Paradox zich uitstekend aan als een passend slot van de dag. Zoals gebruikelijk is er wel een limiet qua het aantal bezoekers dat in de locatie is toegestaan. Schaf daarom in de voorverkoop een entreeticket aan van €10,- die je recht geeft op 4 consumpties, om er zeker van te zijn dat deze speciale nacht niet aan je voorbij gaat! Bezoekers die al een origineel entreeticket hadden aangeschaft, krijgen op vertoon hiervan op de avond zelf € 15,- retour en ook 4 consumpties.

Intoxicated actie
Een van de meest spraakmakende events van dit jaar staat alweer een tijdje aangegeven en het wordt tijd.. Daarom zal er op Paradox aan de eerste 200 bezoekers een Intoxicated t-shirt worden weggegeven waarmee je kaarten voor de editie van dit jaar kunt winnen (voor de voorwaarden zie www.cyndium.com).

Kom dus op 27 Juni naar The Sand en zorg ervoor dat je vooraanstaat om 21:00 uur!

Lineup
Promo: Eigen en The Third Movement releases ‘00 tot nu
Art of Fighters: Traxtorm releases ‘00 tot nu
Placid K: D-Boy en Choose Or Loose releases ‘00 t/m ‘04
Celoy vs. Consumer: Darkcore ‘00 t/m ’04
Neophyte: Eigen en Neophyte Records releases ‘00 tot nu
Ferox: Bionic Recordings set
Nosferatu: Gangsta, Enzyme en Supreme Intelligence set
Synthesis Best of ‘00 t/m ‘04 set

Voor meer info omtrent dit evenement en andere Cyndium evenementen check www.cyndium.com.

Share in
Tagged in