Op 27 december zal een mysterieus teken de laatste dagen van het jaar inluiden…. De laatste editie van 2008 wordt met meer aandacht voorbereid dan ooit tevoren… The Sand in Amsterdam maakt zich klaar voor de 8e editie in een serie vol successen: Pandemonium – The All Seeing Eye.

Met elke editie de beste artiesten uit de Early hardcore-scene achter de draaitafels blijft Cyndium met Pandemonium keer na keer vernieuwend. Artiesten krijgen hier de kans om voor kwaliteit te gaan voor een publiek die dit gezamenlijk het enige feest maken waar het echte jaren ‘90 gevoel de boventoon voert.

Na de 27ste van deze maand zal Pandemonium nog maar 1 keer in het jaar plaatsvinden. Een teleurstelling voor velen maar Cyndium ziet de kans om hiermee de edities nog groter en beter aan te pakken en kwalitatief het concept tot ongeëvenaarde hoogte te brengen. En omdat de volgende editie van Pandemonium langer dan normaal op zich zal laten wachten en dit het laatste feest van Cyndium van het jaar wordt zal voor The All Seeing Eye alles uit de kast worden gehaald om deze editie tot een nog groter succes te maken. Hiermee zal ook de toon worden gezet voor de volgende editie van het nieuwe jaar: een mysterieuze verhaallijn, een spectaculaire special-effects show en natuurlijk de hele nacht lang de allerbeste Early hardcore!

Lees voor de overige informatie en de timetable snel verder.

Trailer
Bekijk hier de trailer van The All Seeing Eye.

Timetable
Zoals de vroegere edities van Pandemonium in de Amsterdam Studios zal de timetable niet vooraf bekend worden gemaakt. De reden hierom is omdat Cyndium vindt dat Pandemonium een belevingsevenement wat je vanaf het begin tot het einde moet meemaken. Wij raden iedereen aan vroeg aanwezig te zijn om niks van de show te hoeven missen. De deuren gaan om 21:00 uur open en de officiële opening is om 23:00 uur. Zorg dat je op tijd bent!

Merchandise
Op Pandemonium – The All Seeing Eye zal er ook weer een Cyndium stand aanwezig zijn waar Cyndium merchandise te koop zal zijn. Ter ere van de laatste editie van het jaar zal de merchandise deze keer voor zéér scherpe prijzen verkocht worden.

V.I.P-Actie
Aangezien er veel vraag is naar een plek op het vip-deck door niet-memberleden en er nog plaats is op dit deck hebben wij besloten om 30 mensen de mogelijkheid te geven een vip-upgrade te kopen. Dit kan voor maar €10 meer bij ticketonline.nl.
Voor de memberleden die al een kaartje hebben gekocht, niet getreurd: stuur een e-mail naar promo@cyndium.com en bemachtig zo jouw upgrade.

Parkeren
Is gratis. Er is ook meer dan genoeg parkeergelegenheid.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline en alle Free Record Shops en kosten €29,75. Alle kaarten worden op echtheid gescand. Naast de reguliere voorverkoop zal er deurverkoop zijn.

Openingstijden
Pandemonium opent de deuren om 21:00. De deuren sluiten om 02:30 dus zorg dat je op tijd binnen bent. Het evenement is om 06:00 afgelopen.

Pinnen
Tijdens Pandemonium – The All Seeing Eye bestaat de mogelijkheid om te pinnen.

Kluisjes
In The Sand zijn kluisjes aanwezig.

Rokersbeleid
Sinds 1 juli zijn de Nederlandse horeca, sport, kunst en cultuur rookvrij. Om rokers tegemoet te komen is er binnen een rokersgedeelte gecreëerd.

Drugs
Softdrugs tot 5 gram mogen mee naar binnen worden genomen. Harddrugs is, zoals overal in Nederland, niet toegestaan.

Share in
Tagged in