Een knallend concept ondergebracht in een locatie die élke hardcoreliefhebber minstens eenmaal bezocht moet hebben. De North sea venue, Hemkade nog steeds voor velen, zal op 28 februari een nieuwe organisatie op het terrein toelaten: Cyndium verplaatst Reng Deng Deng zuidwaarts en strijkt neer in Zaandam waar deze editie groter en nog harder zal worden aangepakt.

Zoals veel bezoekers van de vorige Reng Deng Deng al mochten beleven is Cyndium bezig geweest met een nieuwe en hardere opzet van het concept. Deze eenmalige switch van locatie belooft een knallend avontuur te worden maar trouwe bezoekers van Waerdse tempel geen zorgen! De 10e editie zal na februari ook gewoon weer in de thuisbasis in Heerhugowaard gehouden worden.

Met de hele North sea venue geopend wordt de line-up verdeeld over 4 zalen waarin hardcore, early hardcore, terror, speedcore en frenchcore door de hardste en beste artiesten vertegenwoordigd zullen worden. Er zal ook een van de zalen gereserveerd worden voor nieuwe Cyndium artiesten. Deze zullen stuk voor stuk laten zien waarom zij de nieuwe generatie vormen.

Kaarten
Kaartjes zijn €20,- en te koop bij Paylogic en Ticketonline.nl

Line up:
Area 1: Hardcore Heads
Evil Activities vs. Tha Playah
Consumer vs. Furiouz
Tommyknocker vs. Noize Suppressor
Unexist vs. Partyraiser
Nosferatu
Endymion
Celoy
Consumer vs. Counterfeit
MC Apster

Area 2: Early Heads
Sequence & Ominous
Delirium
The Deal vs. Mystery Motion
The Outside Agency
The Vinyl Junk & Cixx
Vince
The Viper vs. G-Town Madness
MC The Intellectual Killer

Area 3: Future Heads
Counterfeit
State of Emergency (a.k.a Osiris & Trizz)
Rhose
Crucifier
Synthesis (a.k.a. Sequence & Ominous)
Mindfuck
Jimm-E vs. The Pacifier
Prankster
Nitrogenetics

Area 4: Speed Heads
Noisekick
Vahg
The Vizitor
Angernoizer
Gods Disciple’s Terror Squad
Cup-a-core
Sennar
The Sneiterheadz (live)

Share in
Tagged in