Het steevast druk bezochte feest van Cyndium kan weer aan veel agenda’s worden toegevoegd. Het populairste Early hardcore concept van het land zal, tot veel positieve reacties, op 27 december in The Sand in Amsterdam worden georganiseerd. Na het succes van de vorige keer is het ook deze keer aan Cyndium om op de 27ste van december een spetterende editie neer te zetten die ook de vorige keren zal overtreffen. Met zorg is er wederom veel aandacht besteedt om tot een exclusieve line-up te komen die ook weer meer dan Pandemonium-waardig is. Cyndium kan alvast verklappen dat zowel vaste als nieuwe bezoekers aangenaam verrast zullen worden bij de bekendmaking hiervan.

Met een eigen area op Q-Base én Intoxicated heeft Pandemonium dit jaar de harten van veel nieuwe bezoekers veroverd. Op beide evenementen waren deze zalen ramvol en werden ze hooggeprezen door de bezoekers. De verwachtingen zijn daarom ook dat de aankomende editie uitverkocht zal gaan. Deze editie zal een warm licht schijnen in de donkere decembermaand, want zo dicht tussen de feestdagen belooft Cyndium de bezoekers een rammend early-afscheid van het jaar te geven. De gehele nacht lang wordt The Sand weer het onderkomen van duizenden early- en oldschool liefhebbers die vanuit het hele land tijdelijk een stap terug doen naar de beruchte jaren ’90.

Het concept: The All Seeing Eye vormt het thema van deze editie van Pandemonium. Dit teken zal, bijgestaan door een geweldige special-effects show, centraal staan en zal de hele nacht toezien op de losgaande menigte. Met een afvaardiging van de grootste namen van de hardcore-scene en de kaartverkoop die sneller gaat dan ooit tevoren zal Cyndium ook deze keer bewijzen dat haar concept Pandemonium alleen aan de top staat.

Line-up
Lenny Dee vs Jappo (industrial strength set)
Ruffneck vs Nosferatu
Manu Le Malin
Dr. Z-Vago
Sequence & Ominous
The Vinyl Junk
Hitmachine (live)
Promo

Publiekskeuze laatste naam line-up
Let op: Voor deze editie van Pandemonium wil Cyndium jullie hulp bij het bepalen van de afsluitende artiest! Stuur nu een mailtje met jouw favoriet naar: lineup@cyndium.com er kan gekozen worden uit de volgende namen:

– Vince
– Delta 9
– The Destroyer
– Drokz & Akira
– Rob Gee

De artiest met de meeste stemmen wint. Per e-mailadres kun je maar één artiest en maar één keer stemmen. Stemmen kan t/m woensdag 29 oktober. De uitslag wordt op vrijdag 31 oktober bekend gemaakt.

Gratis VIP op Pandemonium
Op Nocturnal zullen Cyndium memberpassen worden uitgedeeld aan de eerste 200 bezoekers. Deze passen brengen extra privileges met zich mee voor de houders waaronder een exclusief VIP-deck op de Pandemonium. Kijk voor overige voordelen van deze pas op deze site

Share in
Tagged in