Het aftellen is begonnen, over iets minder dan een maand zal The Sand in Amsterdam geopend worden voor Nocturnal, het nieuwste concept van Cyndium.
De harde en industriële sfeer wordt aangevuld door artiesten die een heel breed hardcorepubliek aanspreken. De line-up heeft geen uitgebreide toelichting nodig, battles met oa: Promo, E-Noid, Ruffneck, Weapon X, Tommyknocker en solo-optredens van: Armageddon Project, Noize Suppressor en Celoy, zullen er maar weinig van kunnen overtuigen dit te missen.

Cyndium brengt met dit concept mainstream en underground tezamen en spreekt het van een ‘best-of-both-worlds-concept’. Deze verschillende stijlen in een hooggewaardeerde locatie mag voor zo’n prijs allerminst spraakmakend worden genoemd. Ook wil Cyndium met dit concept voor eens en altijd benadrukken dat kwaliteit aan haar naam gekoppeld is.

Memberpassen
Op Nocturnal zullen Cyndium memberpassen worden uitgedeeld onder de eerste 200 bezoekers. Deze passen brengen extra privileges met zich mee voor de houders waaronder een exclusief VIP-deck op de aankomende editie van Pandemonium op 27 December in The Sand. Kijk voor overige voordelen van deze pas op de Cyndium website

Kaarten
Kaarten zijn te koop bij Ticketonline en alle Free Record Shops en kosten € 27,50 (excl. fee)

Share in
Tagged in