Op zaterdag 20 september zal de wens van duizenden ‘intoxicated minds’ in vervulling gaan als de deuren van de Sporthallen zuid om klokslag 9 uur zich wederom zullen openen. De verwachtingen liggen hoog en Cyndium is hard bezig alle details tot in perfectie uit te werken. Hieronder vinden jullie alle verdere informatie met betrekking tot het evenement.

Vervoer
Voor bezoekers die met het openbaar vervoer gaan kijk op 9292ov.nl hoe jij het makkelijkst bij de Sporthallen zuid kunt komen. Let op: op zondagochtend 21 September vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor tussen Schiphol en Amsterdam Centraal. Houd er rekening mee dat de terugreis langer kan duren. Voor autoreizigers: voer het adres Stadionplein in Amsterdam in. Kijk op www.vananaarbeter.nl voor alle wegwerkzaamheden dit weekend.

Parkeren
Bezoekers die met de auto naar het feest afreizen worden verzocht de borden parkeren te volgen. Er kan gratis geparkeerd worden op het Olympisch Stadion of betaald in de parkeergarage. Indien het hier vol is volg de borden ‘P-Intoxicated’. Wij verzoeken iedereen de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op te volgen.

Kaarten
Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar bij Ticketonline en Free Record Shops.

Deurverkoop
Aangezien we veel vragen krijgen over waar en hoe kaarten gekocht kunnen worden zullen een beperkt aantal kaarten aan de deur beschikbaar zijn.

Leeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar.

Legitimatie
Er zal streng gecontroleerd worden op leeftijd, een geldig legitimatiebewijs is verplicht!

Timetable
De time table is nu te vinden op Cyndium.com

Rookbeleid
Vanaf 1 Juli is het niet meer toegestaan om te roken in openbare ruimtes. Zo ook in de Sporthallen zuid, daarom zal er een speciale rokersruimte worden ingericht.

Drugs
In de Sporthallen zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan. Softdrugs mag mee naar binnen tot een maximum van 5 gram per persoon. Blowen mag alleen in de rokersruimte!

Merchandise
Er zal een stand aanwezig zijn waar merchandise van Intoxicated en Cyndium te koop is.

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Share in
Tagged in