Voor hardcore liefhebbers geen tijd om te herstellen van de vakantie, want 11 Oktober mogen jullie weer! De waarderingen en het enthousiasme van de bezoekers liegen er niet om: het verlangen naar een vervolg is groot en dus tijd voor een schepje er bovenop. Daarom heeft Cyndium besloten haar fans deze keer te belonen door een extra editie in te lassen van Reng Deng Deng: hardcore For The Headstrong.
De titel geeft het al aan: rammen vanaf de allereerst minuut en rusten zal er voor velen niet in zitten. Er is dan ook weer flink geïnvesteerd door Cyndium en met artiesten als: Angerfist, D-Passion, Neophyte en Unexist zal de naam hardcore For The Headstrong eer aan worden gedaan.

Met ook een nieuwe uitstraling breekt er voor een van Cyndium’s populairste concepten een nieuw tijdperk aan: donkerder, beter maar vooral harder. Ook de Joker is gemuteerd in een nog duisterder wezen wat voor de bezoekers van de komende, alweer 8e, editie van Reng Deng Deng veel goeds zal betekenen… Met de hoge kwaliteit waar Cyndium voor garant staat en een line-up waar menig hardcore die-hard nog bij neervalt zal deze Reng Deng Deng niet onopgemerkt blijven voor de inwoners van Nederland.

We laten jullie niet langer wachten hieronder vind je de line-up. Wederom zullen er 2 zalen in gebruik worden genomen met een assortiment aan gewaardeerde artiesten.

De Line-up:
Zaal 1
Angerfist
Neophyte
Consumer
D-Passion
Enzyme X
T-junction
Unexist

Zaal 2
Dj Viruz
Ear Damage
Mindfuck
Raoul – D.K.C. vs Scrooge
The Vinyl Pimp
Shikra
Sennar vs Ike vs Marilyn
Prankster vs. dj Scorpion
Divfox audio
Da Tranceformer
Hellkite
Conspirator vs. Furiouz
Rheeza
Extreme DNA
Gods disciple’s terror squad
mc The Pavillion

Georganiseerd busvervoer
Om bezoekers vanuit Nederland tegemoet te komen probeert Cyndium een georganiseerde busreis te regelen. Hiervoor is echter wel voldoende animo nodig. Wil je jezelf inschrijven voor deze busreis doe dit dan door op onderstaande link te klikken. Uiterlijk twee weken voorafgaande Reng Deng Deng krijg je te horen of er voldoende inschrijvingen zijn en wat de betalingscondities zijn. www.cyndium.nl

Pendelbussen
Er zullen pendelbussen rijden vanaf station Alkmaar naar de Waerdse tempel.

Kaarten
Kaarten kosten slechts €17,75 (ex fee), en zijn verkrijgbaar via Ticketonline.
Check www.cyndium.com voor meer informatie

Share in
Tagged in