Twee volle jaren zijn geïnvesteerd om het voor elkaar te krijgen, maar we kunnen jullie uiteindelijk met recht en vol trots presenteren: Intoxicated is terug en wel in de meest legendarische locatie, waar het in Nederland allemaal begonnen is, namelijk in dé Sporthallen zuid te Amsterdam! Deze mythe, geroemd door een ieder die er geweest is en misschien nog wel meer door zij die er nooit geweest zijn, zal 20 september 2008 als Cyndium’s ultieme playground fungeren tijdens de 2e editie van Intoxicated.

Cyndium zal voor het betreden van dit stukje dancehistorie natuurlijk alles in het werk stellen om het geheel meer dan waardig in te vullen, zodat er zeker niets afgedaan kan worden aan de beste en mooiste herinneringen die de oude garde heeft en tegelijkertijd de jongere generatie kan genieten van hetgeen ze tot verdriet aan toe hebben moeten aanhoren. Ook zij krijgen nu eindelijk de kans hét een keer mee te maken én te beleven zoals het in de Sporthallen zuid hoort!

Tijdens deze editie van Intoxicated zullen de meest prominente muziekstijlen van Cyndium ten gehore gebracht worden in drie verschillende area’s. Zo zullen in de Intoxicated area de hardcore beats van nu door de zaal heen denderen en scheuren in de Pandemonium area de Early hardcore kicks in het razende tempo, zoals je gewend bent, om de oren. In een 3e area wordt plaatsgemaakt voor het Cynergize concept, wat inmiddels op breed vlak respect heeft verdiend door prachtig op te bouwen van hardtrance en Hardhouse naar de Early en Present hardstyle. Daarnaast zal een area worden ingericht als Fashion center waar door de hele avond diverse modeshows worden vertoond. Er zullen meerdere jongeren trends van de afgelopen vijftien jaar worden vertoond. Uiteraard zal er ook een area zijn waar Ambient, lounge en trance wordt gedraaid. Hoe dan ook, deze drie grote hallen zullen het toneel zijn van een indoor festival dat het (verregende) festivalseizoen buiten direct doet vergeten!

Zondag 13 juli zal op www.cyndium.com de line-up bekend gemaakt worden van Intoxicated, waar jullie tevens regelmatig op de hoogte gebracht worden van de laatste feiten omtrent het evenement. De kaartverkoop voor Intoxicated is deze week gestart en kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline.nl en alle Free Record Shops voor €39,75 (excl. fee). Voor georganiseerde busreizen vanuit geheel Nederland kan men terecht bij Event Travel.

History in the making…

Intoxicated

Share in
Tagged in