Sommigen van jullie waren zo oplettend om al op te merken dat ie alweer in de agenda staat: Reng Deng Deng komt de Waerdse tempel nogmaals bezoeken deze zomer! En wel op 9 augustus. Deze Reng Deng Deng zal jullie snel doen vergeten dat het een en al zon en blije gedachtes is tegen die tijd, want de duistere keiharde hardcore zal Heerhugowaard weer flink doen beven!

Er worden deze editie geen concessies gedaan, alleen het betere ram en beuk werk komt er aan te pas. Ook in de bovenste zaal, alleen maar snoeiharde kicks, scheurende breaks en een bass die ze aan de overkant van het meer nog voelen! Alles van deze editie zal de echte Reng Deng Deng gedachte uitademen, wat zich uiteraard ook zal vertolken in de aankleding en de sound. Gewoon recht door zee: knallen!

De line-up liegt er wederom niet om, niks inkomen, gewoon beuken vanaf de eerste secondes met de uitverkoren hardcore helden van dit moment. Waar onze blonde vriend Partyraiser niks meer heel houdt van de Tempel zal Negative A ons de duistere kanten van de hardcore laten horen. Een hardcore event van Cyndium is natuurlijk niet compleet zonder Enzyme Records artiesten, voor die paar onder ons die dat nog niet wisten, Nosferatu en Ophidian zullen je even haarfijn uitleggen waarom…. En je weet zelf: wie niet horen wil moet maar voelen!
Daarnaast zullen de echte hardcore Cyndium Chicks Roos en Tha Nouky in een heuse DJ-catfight laten zien dat je meer dan ballen nodig hebt om achter de decks te kruipen tijdens Reng Deng Deng en hebben we een exclusieve nieuwe hardcore set van Ominous voor jullie in petto, die samen met Celoy de Cyndium side of New hardcore zal laten horen.
Daarnaast hebben is er natuurlijk de tweede zaal van de Tempel. Deze wordt dit keer ingericht met lokaal talent… Onder de noemer “Local Heroes” zullen louter Noord Hollandsche Knapen achter de decks kruipen om te laten horen dat Noord Holland toch echt het hardste is!

Nog even de line up op een rijtje:
Area 1
Nosferatu
Vince vs J.D.A.
Ophidian
Tha Nouky vs Rhose
Negative A
Celoy vs Ominous
Partyraiser

Area 2
Veezz One vs Jay Steel
Mindfuck
Dj Prankster vs Zyon
Scorpion
Scrooge vs Raoul – D.K.C. vs Rheeza
The Kneh vs Furiouz
Jimm-E (hardcore) & MC The Pavillion
The Demon Dwarf VS Kozac
The Sneiterheadz (live)
Mc: Roughness

Georganiseerd busvervoer
Om bezoekers vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag tegemoet te komen probeert Cyndium een georganiseerde busreis te regelen. Hiervoor is echter wel voldoende animo nodig. Wil je jezelf inschrijven voor deze busreis doe dit dan door op onderstaande link te klikken. Uiterlijk twee weken voorafgaande Reng Deng Deng krijg je te horen of er voldoende inschrijvingen zijn en wat de betalingscondities zijn. http://www.cyndium.nl/busreis/27.html

Kaarten kosten slechts €17,75 (ex fee), en zijn verkrijgbaar via Ticketonline.
Check www.cyndium.com voor meer informatie

Share in
Tagged in