Op 6 april zal ‘The Joker’ letterlijk en figuurlijk in een geheel nieuw jasje terugkeren in de Bob’s in Uitgeest. Cyndium geeft deze editie op meerdere fronten gehoor aan haar bezoekers en men kan zich dus gaan opmaken voor een nieuwe editie van Reng Deng Deng.

Security
Het optreden van de Bob’s security heeft bij eerdere edities tot ontevredenheid van de organisatie geleidt. Daarom zal er ditmaal deels eigen beveiliging ingehuurd worden bij het alom gerespecteerde security bedrijf WWS. Cyndium is bij haar overige evenementen altijd zeer te spreken over dit bedrijf en ook andere organisaties maken dikwijls gebruik van hun werkzaamheden.

Artiesten
Tot nu toe bleken edities met meer variëteit in de line-up het beste op het publiek over te slaan en dus ook de sfeer ten goede te komen. Een opbouw in de avond zoals dat in de eerste twee edities meer het geval is geweest bleek beter uit te pakken. De organisatie kan zich hier ook prima in vinden en geeft uiteraard gehoor aan haar bezoekers. Met o.a. acts als Noize Suppressor (live), Unexist, Endymion, Outblast, Alpha² en Sequence & Ominous (Frenchcore & UK Hardcore set) wordt in ieder geval een breed muzikaal platvorm neergezet.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Ticketbox verkooppunten, Bob’s Uitgeest en alle Mid-Town filialen.

Line-up
Area 1:-
Endymion – Outblast – Live: Noize Suppressor – Celoy – Unexist – Sequence & Ominous – Rhose – Deffer S

Area 2:
Alpha² – Sunny D – Pinas – Paralizer – Viruz – Conspirator – Brightness – Consumer – Proto X

Share in
Tagged in