Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver! Dan zal de Waerdse tempel veranderen in één grote Paradox. Cyndium heeft de afgelopen maanden alles in het werk gesteld om haar nieuwste concept op een succesvolle manier te lanceren.

Time-table
In navolging van Pandemonium zal ook bij Paradox geen time-table vooraf bekend gemaakt worden. Vanaf openingstijd alle remmen los is namelijk het motto van Cyndium. Dus ook deze nacht zal het dak er van begin tot eind volledig af gaan. Wil je dus niet één van je favorieten missen, zal je vroeg aanwezig moeten zijn! De laatste act eindigt in principe om 5 uur ’s nachts…

Nieuwe Cyndium artiest
Buiten het lanceren van een nieuw concept, presenteert Cyndium ook een nieuwe artiest binnen haar boekingskantoor. De uit Volendam afkomstige vrouwelijke dj Rhose zal op Paradox laten zien wat ze waard is.

Pendelbussen naar station Alkmaar
Zaterdag zullen er vanaf 21.00 uur pendelbussen rijden welke bezoekers van station Alkmaar CS naar de Waerdse Tempel brengen. Dit zal tot 00.30 uur ‘s nachts doorgaan.

Zondagochtend zullen om 04.00 uur pendelbussen beginnen te rijden richting station Alkmaar CS om ieder te voorzien van de beste verbinding met het openbaar vervoer! De sluitingstijd sluit aan op het rijden van de eerste treinen.

Voor overige route informatie zie: http://www.waerdsetempel.nl/

Kaartverkoop
Bij Ticketbox en Mid-Town zijn nog kaarten verkrijgbaar en op de avond zelf zal aan de deur een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn.

Line-up
Area 1: Early Hardcore
Conspirator
Lady Lady Dana
Dione
Frantic Freak
Ominous
Promo
Sequence
Live: Arjuna
Live: The Destroyer
Live: Public Domain

Area 2: Happy Hardcore
Bass-D
Deffer S
Deaz D
Rhose
Waxweazle
Live: Lockjaw

Share in
Tagged in