‘One area, one crowd, one feeling’. Dat is de insteek aankomende zaterdag voor alweer de 5e editie van Pandemonium. Op deze manier zal de Expo xxi compleet uit zijn voegen barsten met alleen het beste op het gebied van Early Hardcore. No concessions, only the real thing!

Kaarten
Vanwege de enorme belangstelling zijn de kaarten bijna uitverkocht, dus als je er bij wil zijn is het zaak om snel een kaart te gaan halen. En om de laatste misverstanden uit de weg te ruimen, er is geen deurverkoop en geen gastenlijst. Als Ticketbox uitverkocht is, zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar bij de Mid-Town in Amsterdam.

Merchandise
Op deze avond zal er van alles te koop zijn van de merchandise-lijn van Cyndium. Dit betekent dat er verschillende t-shirts en andere zaken te koop zijn van o.a. Pandemonium, Intoxicated en Paradox. Een aantal artikelen zullen maar in beperkte oplage beschikbaar zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Drugs
Zoals velen waarschijnlijk al weten zijn evenementen de laatste tijd nogal vaak het doelwit wat betreft drugscontroles. Daarom wil de organisatie iedereen waarschuwen voor dit feit en zorg er dus voor dat je op je hoede bent.

Bereikbaarheid
Aangezien de Expo xxi letterlijk naast Zuid WTC ligt is het te goed bereiken met de trein en metro. Voor alle overige info over de bereikbaarheid klik je naar de site van de lokatie. Voor bezoekers die met de auto komen is er een goedkopere pakeerplek dan de parkeergarage van de Expo xxi. Let hiervoor goed op onze borden met aanwijzingen.

Time-table en deurbeleid
De time-table krijg je zeker, maar pas op de avond zelf. Aangezien ze meteen vol gas gaan is het dus zaak om vroeg te komen. De deuren sluiten om 03.00 en iedereen die te laat is komt er niet meer in.

Line-up:

Main: (Early Hardcore)
Jappo v.s Claudio Lancinhouse
Chosen Few (live)
Frantic Freak v.s Lady Dana
Delta 9 (live)
Arjuna v.s Leviathan
Dano v.s Buzz Fuzz
Thundergods of Asgard (live)
Lockjaw v.s Deffer S
Gizmo v.s Vinyl Junk
Predator v.s Nosferatu
Sequence & Ominous

Chill Out: (Progressive/Techhouse/House/Oldschool)
Chriz
Jeroen Woortman
Zomar

Share in
Tagged in