Zonder twijfel Nederlands beste Early Hardcore feest. En 23 december weliswaar met een andere lokatie als decor, maar nog steeds de vertrouwde Pandemonium. Of beter gezegd, Pandemonium in het kwadraat. En met het Expo xxi heeft Cyndium een wel heel extreme underground lokatie gevonden.

Exclusiviteit is deze keer het sleutelwoord. Omdat er nu 1 area is, gaan ze terug naar het ‘one area, one crowd, one feeling’ idee. Dit houdt in dat alle toppers van de afgelopen keren samen met een aantal zeer exclusieve nieuwe namen voor de ultieme Early Hardcore experience gaan zorgen. Je kan dus niets meer missen met al het beste in één area. Alle ogen zijn dus gericht op een zeer strakke line-up bestaande uit 8 battles en 3 live-acts.

Mede doordat er al een flink aantal kaarten gereserveerd en verkocht zijn en gezien de bezoekersaantallen van de succesvolle voorgaande edities, lijkt het erop dat deze editie vroegtijdig uitverkocht zal zijn. Er zal op de avond zelf daarom geen deurverkoop zijn en vanwege het ontbreken van een gastenlijst is het dus van essentieel belang om je kaartje vroegtijdig te halen en de voorverkoop dus goed in de gaten te houden.

De voorverkoop is reeds begonnen en de kaarten zullen €25,00 kosten (ex. fee). Kaarten zijn reeds verkrijgbaar via Ticketbox en een beperkt aantal vanaf 25-11 bij Mid-Town. Check voor de overige adressen van de verschillende verkooppunten de website: www.cyndium.com.

De trailer zal snel gelanceerd worden, dus houd de Pandemonium site goed in de gaten!

Line-up
Predator vs. Nosferatu
Jappo vs. Claudio Lancinhouse
Arjuna vs. Leviathan
Delta 9 (live)
Frantic Freak vs. Lady Lady Dana
Dano vs. Buzz Fuzz
Thundergods of Asgard (live)
Sequence & Ominous
Chosen Few (live)
Gizmo vs. Vinyl Junk
Lockjaw vs. Deffer S

Share in
Tagged in