Event details

  • DATE /12 May 2007
  • TIME /21:00 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

lineup
Hitmachine (live)
Buzz Fuzz vs The Prophet
Nosferatu
Lady Lady Dana vs Frantic Freak
Stanton
The Outside Agency
Sequence vs Ominous
Reyes (live)
Bountyhunter (live, Bonzai records)
Leviathan (live)
Omar Santana

Event information

Kaartverkoop
De kaart verkoop is reeds begonnen en is beschikbaar bij alle landelijke filialen van de TicketBox á € 30,- (ex fee). Vanaf zaterdag zullen de kaarten te verkrijgen zijn bij alle Midtowns Er zullen ook een beperkt aantal VIP-kaarten beschikbaar zijn á € 41,25- (ex fee). Hierbij moet worden vermeld dat de VIP-kaarten bijna uitverkocht zijn.

Pandemonium

Na de successen van de voorgaande edities is het evenement toe aan een nieuw hoofdstuk. Op 12 mei zal de Westergasfabriek het toneel zijn van de zesde editie van Pandemonium. Zoals bekend, heeft er een conceptverandering plaatsgevonden. Met de laatste editie was er al gekozen voor het ‘one area, one crowd, one feeling’ principe. Vervolgens is het nieuwe concept Paradox, voorheen de tweede zaal van Pandemonium, in het leven geroepen.

Thema & Dresscode
Het thema van deze editie, ‘The Masquerade’, zal een mix zijn van Venetiaanse maskers en Barokke aankleding. Zo zal er op verschillende manieren d.m.v. het decor en visuals verwezen worden naar deze mystiek, waarbij het de uitdaging is voor de organisatie om zichzelf te overtreffen. Dit zal ten goede komen aan het thema. Er zal ook een dresscode zijn in deze stijl. Dit betekent een masker en eventueel bijpassende kleding. Om een indruk te krijgen wat deze dresscode inhoudt, check de volgende link voor de pre-trailer: www.pan-demonium.com

De dresscode is natuurlijk niet verplicht maar wel gevraagd aangezien het de sfeer ten goede zal komen. En door een prijs uit te reiken aan de best geklede bezoeker, zal ook het publiek zeer nauw betrokken worden bij het thema. De 1ste prijs is 4 vrijkaarten voor een Cyndium evenement naar keuze in het jaar 2007 en de volgende 9 personen krijgen een Cyndium pakket.

Nieuwe releases
Op deze avond zullen er ook nieuwe producties in de oude oldschool style ten gehore worden gebracht. Dit zal onder andere gedaan worden door de Cyndium artiesten Arjuna, Sequence & Ominous, Deffer S en Frantic Freak onder de naam ‘Hitmachine’.

Trailer

Latest news