Beste Pandemonium bezoekers,

Met de huidige informatie die wij gister van de overheid en de locatie hebben ontvangen, kan het event van 26 september 2020 helaas niet door gaan i.v.m. de huidige Corona regels. We hadden het uiteraard graag anders gezien, met beter nieuws, maar we kunnen gezien de grote van de locatie het evenement niet geven zoals jullie van ons gewend zijn. Om binnen de regels van de overheid te blijven, hadden we het feest moeten verspreiden over 6 edities, en ook nog eens zittend. Dit is helaas niet haalbaar. 

We hebben besloten om het event te verplaatsen naar 25 september 2021.

Het entree kaart is automatisch geldig voor volgend jaar.

We hopen op jullie steun en begrip in deze lastige tijden. 

Stay Safe, Stay Healty , Then later we party extra hard!!

Stay true to the energetic sound, Cyndium

Share in
Tagged in