Pandemonium · The Desecration | Ticketsale /gratis V.I.P. upgrade

Na een uitverkochte editie genaamd ‘The Religion’ vorig jaar komt Cyndium dit jaar met het thema ‘The Desecration’. Op 3 december 2016 zal de Sporthallen Zuid in Amsterdam wederom het toneel zijn van een waar spektakel. Pandemonium is, met zijn vele unieke area’s, het grootste evenement in zijn soort.

Pandemonium bied met 7 area’s en meer dan 90 artiesten een enorme diversiteit aan Hardcore. De area’s van Pandemonium vertegenwoordigen de Early – Hardcore, Millenium Hardcore, Uptempo Hardcore, Frenchcore, Hardcore, Terror en Early Terror. Treed binnen in onze hardcore tempel en wees onderdeel van de meeste toegewijde Hardcore beweging van dit moment .

Nieuwe opzet in de Square 1 area’s
De Square 1 area’s zullen worden vernieuwd. Wat er precies vernieuwd gaat worden houden wij nog even voor ons zelf. Voor een deel van deze area’s is Cyndium op zoek naar getalenteerde producers en dj’s. Artiesten zullen voorafgaand aan Pandemonium hun demo’s kunnen insturen. Elke stijl vertegenwoordigd op Pandemonium is welkom. Van elk sub genre zal één winnaar gekozen worden die een speciale plek zal krijgen in de Square 1 area’s.

Be there or be square!

Extra’s
Pandemonium zal een vernieuwd V.I.P. deck hebben. Het deck is verplaatst naar een andere locatie bij de mainstage en zal dus ook een grotere plek zijn. Uiteraard is er een snelle toegang tot de bar, welke op het deck staat. Er zal een extra grote wc area toegevoegd worden aan het evenement. Daarnaast zal er een oplossing zijn voor het ventilatieprobleem in de Terror en Uptempo area.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Pandemonium · The Desecration start op zaterdag 28 mei om 12:00 (CEST). Wees op tijd! Pandemonium is namelijk elk jaar steevast uitverkocht. De organisatie verwacht dat de kaartverkoop dit jaar sneller zal gaan dan voorgaande jaren. Tickets zijn verkrijgbaar via de Cyndium website en in alle Primera winkels in Nederland.

De eerste 100 reguliere tickets zullen een gratis V.I.P. upgrade ontvangen en een limited edition T-shirt (max.2 kaarten p.p). De volgende 400 zullen een gratis V.I.P. upgrade ontvangen (max 4kaarten p.p). Let op! De V.I.P. upgrade is alleen te verkrijgen via de Cyndium website.
Buy now or cry later!

Reguliere tickets kosten €50,- (ex fee)
V.I.P. tickets kosten €66,66 (ex fee) (deze zijn beperkt verkrijgbaar)

Een V.I.P. ticket voor Pandemonium bevat het volgende:
– Een aparte en snelle toegang tot het evenement
– Een exclusief V.I.P. deck bij de mainstage

Verdere informatie betreffende het evenement Cyndium.com en op onze social media kanalen.

Bekijk de aftermovie van Pandemonium · The Religion hier:

Be a part of the cult, be a part of the movement!

Overige info
Voor verdere informatie betreffende het evenement check de cyndium.com
Volg ons op www.facebook.com/cyndium voor de allerlaatste informatie (en line up updates!)

Cyndium Energetic Dance Only.

Share in
Tagged in