Met nog maar een paar dagen te gaan op de kalender is het aftellen begonnen. Zaterdag 26 april aanstaande wordt de eerste officiële Koningsdag gevierd en op deze dag organiseert Cyndium de 2e outdoor editie van Reng Deng Deng wederom aan de Haparandaweg nr. 7 te Amsterdam. Op deze vette locatie heten we onze koning Willem welkom als onze ‘fresh king of hardcore’. Want de eerste echte Koningsdag vier je snel, sneller, snelst!

Acht uur lang keihard beuken op early hardcore, hardcore en frenchcore.
Nergens anders in Nederland mag er op zo´n schaal geramd worden als bij Reng Deng Deng.
kortom: zet op 26 april al je zorgen aan de kant en kom hakken voor Koning, volk en vaderland.

Tot dan!

Timetable:
12:00 – 12:45 Stylo
12.45 – 13.40 Predator vs. Painbringer
13:40 – 14:35 Ophidian
14:35 – 15:30 DaY- Mar vs. Unexist
15:30 – 16:25 Frantic Freak
16:25 – 17:20 Akira& SRB (Rolwerk)
17:20 – 18:15 Bit Reactors
18:15 – 19:05 Dr. Peacock
19:05 – 20:00 Lethal Injection & Dawnbreaker

Kaarten.
Zoals velen weten zijn er nog beperkt kaarten te verkrijgen en zijn de laatste kaarten in zicht. De kaartverkoop stopt op zaterdag 26-04-2014 om 11.00.
Ze verwachten echter al voor het weekend uitverkocht te zijn, dus wees snel met het halen van je kaart. Kaarten kosten slechts €16,25 (ex fee) en zijn reeds verkrijgbaar op www.cyndium.com/tickets en alle Primera winkels. Er worden geen kaarten verkocht aan de deur!

Locatie Haparandaweg nr.7.
De Haparandaweg nr.7 is gelegen in de Spaarndammerbuurt te Amsterdam in de houthavens. Sommigen kennen het terrein misschien als het grasveld tegenover Strand west. Let Op: het is dus niet Strand west zelf!

Deuren open.
Het evenement begint om 12.00 en duurt tot 20.00. We verzoeken je voor 16:00 binnen te zijn.

Bereikbaarheid/Openbaar vervoer.
Er zullen pendelbussen rijden vanaf de gvb halte Westerdoksdijk halte richting het terrein.
Verder is de Haparandaweg nr.7 is niet te bereiken met het openbaar vervoer op Koningsdag. Reis met de trein naar Amsterdam Centraal of station Amsterdam Sloterdijk. De locatie is op 15 minuten loop afstand vanaf Amsterdam Centraal station en ongeveer 25 minuten loop afstand van Station Sloterdijk. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.9292.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

Reizen per auto.
Het evenement is slecht te bereiken met de auto aangezien er beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig zijn in de omgeving. Er kan beperkt geparkeerd worden in het houthaven gebied (Archangelkade of Minervahavenweg). Let op de aanwezigheid van matrixborden. Ze adviseren iedereen die met de auto komt om afslag S101 te nemen richting Houthavens.
Nogmaals er is beperkt plek dus iedereen wordt geadviseerd uit Amsterdam lopend of met de fiets te komen en anders met het openbaar vervoer te komen.

Camera’s.
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Pinnen.
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Kluisjes.
Er zullen kluisjes aanwezig zijn. De huur bedraagt €6. De borg bedraagt €5 deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. De kluisjes zijn het gehele evenement bereikbaar voor iedereen.

Spullen.
Eten en drinken mogen niet het evenementen terrein op. Als je medicatie mee naar binnen wilt nemen kan dat alleen op vertoon van een doktersverklaring en in een geslote verpakking. Verder mogen deodorant rollen mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Drugsbeleid.
Op Reng Deng Deng geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Reng Deng Deng wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Softdrugs is toegestaan tot 3 gram. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.

Zakkenrollers.
Let op! Er kunnen zakkenrollers actief zijn op de outdoor evenementen in en rondom Amsterdam. Dus let ook op Reng Deng Deng goed op je spullen. Cyndium kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verloren/gestolen persoonlijke eigendommen.
Kluisjes worden aangeraden!

Gratis app 26APPril.
Voor overige informatie over Koningsdag in Amsterdam kun je de gratis app downloaden. Naast een overzicht van alle festiviteiten en vrijmarkten in de stad is er praktische informatie te vinden over het openbaar vervoer, parkeermogelijkheden en de locaties van WC¹s en EHBO-posten in de stad. Via de app krijg je het laatste nieuws over ontwikkelingen in de stad en de locatie waar je je bevindt. Bijvoorbeeld als het in de omgeving erg druk wordt of als er zakkenrollers actief zijn. Bij stremmingen van openbaar vervoer krijg je ook een alternatief reisadvies of de tip om nog even door te feesten. Met een zogenaamde ‘druktemeter’ in de app kun je op een kaart zien waar het erg druk is.

SOS event.
Veiligheid in je broekzak!
SOS event. Een innovatie in jou mobiele app store.
Ga voorbereid en veilig naar jou evenement.
De SOS event app is bedoeld voor bezoekers van grootschalige evenementen in Nederland. Eigendommen verloren? Ergens ruzie? Of is er een (medisch) spoedgeval? Met enkele drukken op de knop sta jij in contact met de beveiliging en EHBO. Je hoeft niet meer haastig op zoek naar beveiliging of EHBO.
Vanaf nu heb je volledig de controle over je eigen veiligheid en die van omstanders.
Daarnaast kan je lezen wat er op jou evenement wel en niet mag.
Zo voorkom je onaangename verassingen en weet je waar je aan toe bent.
SOS event, de veiligheid in je broekzak!

Kledingvoorschrift.
Er zijn geen kleding voorschriften maar uiteraard is het Holland wat de klok slaat. Alles is rood-wit-blauw en oranje en alles mag! Dus trek je meest vaderlandlievende, oranje, lelijkste pak aan en kom gek doen op Reng Deng Deng!

Samen een dagje uit.
Koninginnedag is tenslotte altijd ‘onze’ dag geweest en dat moet Koningsdag ook worden. De eerste officiële Koningsdag vier je samen met je vrienden dus we moeten er ook samen voor zorgen dat het een leuke dag wordt. Kortom let goed op elkaar en op jezelf. Maak van te voren duidelijke afspraken wie de bob is en spreek een punt af mocht je elkaar kwijt raken. Overdag kan het soms erg warm worden dus drink voldoende water! Houd verder zelf de weersvoorspellingen goed in de gaten maar we raden iedereen aan om zoiezo een warme trui, vest of jas mee te nemen want het kan ’s avonds namelijk erg koud worden.

Trailer:
Mocht je de trailer nog niet gezien hebben, dan kan je hem hier bekijken:

Overige info.
Check voor verdere info www.cyndium.com en de Facebook pagina’s: officiële Cyndium pagina, Reng Deng Deng pagina (https://www.facebook.com/pages/Reng-Deng-Deng/352207948145502)en de evenementspagina (https://www.facebook.com/events/278883565598977).

Cyndium, Energetic Dance Only.

Share in
Tagged in