Op 1 maart a.s. staat de vierde editie van Retrospect op het programma. Retrospect is een evenement die zijn meerwaarde in de voorgaande drie edities heeft bewezen. Het evenement zet jonge opkomende namen centraal wat het feest zo speciaal maakt. De set van  Stylo & The Bodysnatchers was een enorm succes. Om die reden draaien zij ook op deze vierde editie. Retrospect is een feest voor de échte kenner en voor hen die nog niet precies weten hoe een Retrospect feest eraan toe gaat. Kom vroeg, want er wordt geen seconde verspild. Vanaf minuut één heerst de hoge kwaliteit van de muziek en kun je genieten van iedere zweetdruppel die je laat.

Locatie

Retrospect wordt in P60 te Amstelveen georganiseerd. P60 is gelegen naast het station van Amstelveen en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Amsterdam Bijlmer Arena en Schiphol. Verder zijn er diverse parkeergarages nabij zodat je gemakkelijk je auto kwijt kunt.

Speciaal

We noemden het al even, Retrospect verdiende haar speciale sporen met name dankzij de jonge opkomende namen die organisatie Cyndium de kans geeft om verder door te breken. Zo passeren onder andere die erg leuk aan het produceren is, en Speedfolter de revue. Wil je naar een top feest en naar jonge artiesten luisteren die veel kwaliteit in huis hebben? Dan zit je bij Retrospect goed.

Cyndium vindt het belangrijk om kwalitatieve sets met een groep artiesten neer te zetten en is daar dan ook hard mee bezig. Het doel? Nieuw leven blazen in de Early Hardcore en Retrospect biedt daarvoor het ultieme platform.

Line-up

Zoals gezegd zullen Speedfolter, Stylo vs Bodysnatchers en Painbringer hun opwachting maken op het Early Hardcore feest. Hou de Cyndium website, Facebookpagina en Twitter goed in de gaten. De volledige line-up wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Kaartverkoop

Kaartverkoop is reeds gestart

Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.cyndium.com/tickets

www.facebook.com/cyndium en alle Primera winkels.

Ticket prijs

Regulier Tickets : €15,00  (Ex Fee)

Overige informatie en social media
Houd voor alle informatie omtrent het evenement de http://www.cyndium.com website in de gaten.

Facebook

Cyndium pagina: https://www.facebook.com/Cyndium?fref=ts

Retrospect event page: https://www.facebook.com/events/409688785831998/

Twitter : www.twitter.com/cyndium

#Rspect

Cyndium, Energetic Dance Only

Share in
Tagged in