Paradox, beter bekend als de tweede zaal van Pandemonium, wordt nu ook weer een op zichzelf staand evenement. Deze editie van Paradox vindt plaats in de sporthallen van USC De Boelelaan. Deze legendarische locatie wordt in december 2014 afgebroken. Cyndium heeft voor elkaar gekregen dat deze geweldige locatie nog eenmaal fungeert als ultieme danstempel

De Boelelaan is een grote sporthal waardoor de locatie, die overigens goed bereikbaar is met openbaar vervoer en auto, een grote omvang krijgt. De locatie heeft haar legendarische sporen verdiend door onder andere concepten als Qlimax en Digital Overdose, die aan De Boelelaan het licht zagen. En nu biedt De Boelelaan op 12 april 2014 onderdak aan Paradox voordat het wordt afgebroken in december 2014.

Met Millenium Hardcore voorop en met Early Hardstyle, Freestyle en Raw Hardstyle nauw op de voet stormt Paradox af op een onvergetelijke avond. Alleen rest er één punt waar alleen jij de controle over hebt, want wat zou Paradox zijn zonder haar fanatieke bezoekers?

Kortom: Deze editie van Paradox is een stukje historie die je niet wil missen.

Kaartverkoop:
Kaartverkoop start op donderdag 9 januari 2014 om 12:00 uur.
kaarten zijn verkrijgbaar bij www.cyndium.com/tickets, www.facebook.com/cyndium en alle Primera winkels.

Ticket prijs:
Earlybird Tickets : €25,- (Ex Fee). Er zijn slechts 800 Earlybird tickets. Deze actie loopt tot 18-01-2014
Regulier Tickets : €32,50 (Ex Fee)

 

Share in
Tagged in