Het gevoel dat Reng Deng Deng-gangers 30 april aanstaande zullen hebben, laat zich het beste beschrijven met een nieuwe interpretatie van een welbekende Doe Maar hit: ‘t is wel een beetje raar, 33 jaar, knallend op onze benen, als ze is verdwenen.’ Na 33 jaar gaat ons aller Bea ons verlaten en na alle feestjes die we in haar naam mochten vieren, laat Cyndium dat uiteraard niet ongezien voorbij gaan. Bea goes out with a bang. Want een laatste Koninginnedag, die vier je hard, harder, hardst!

Op de Haparandaweg in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam mogen alvast wat ladingen nieuwe klinkers worden gedropt, want hier gaat het hardst en het langst gebeukt worden van heel Amsterdam. Tien uur non-stop het allerbeste van early hardcore, raw hardstyle, hardcore en frenchcore: voor het eerst sinds jaren mag er in de hoofdstad weer eens echt hard geknald worden. Wim-Lex zal het op het balkon van het Paleis op de Dam voelen donderen!

Uiteraard is het Holland wat de klok slaat. Koniningedag is tenslotte altijd ‘onze’ dag geweest. Tuig jezelf traditiegetrouw in oranje of rood-wit-blauw. Draag een kroontje als hoed, verf een vlaggetje op je snoet. Want wat ze je beloven: bij Reng Deng Deng is het Oranje Boven! Kom Bea eren in stijl en mis deze knotsgekke dag niet, want overdoen is helaas geen optie meer.

Omdat er nergens anders in Amsterdam op zo’n schaal geramd mag worden als bij Reng Deng Deng, raden ze je aan zo snel mogelijk je kaartje aan te schaffen. Kaarten kosten €20 bij cyndium.com en Paylogic. De gemeente staat geen deurverkoop toe. Je bent gewaarschuwd: de voorverkoop gaat erg hard, wacht niet te lang.

Dus: zet op 30 april al je zorgen aan de kant en kom hakken voor volk en vaderland! Tot dan!

Line-up:
Tha Playah
Adaro
Mad Dog b2b AniMe
Frequencerz
Darkraver
Nosferatu b2b Amada
E-Force
Sequence & Ominous
Buzz Fuzz b2b Stylo
Lethal Injection & Dawnbreaker
MC: Da Mouth of Madness
Live performance:The Stiltwalker

Kaarten
kaarten kosten slechts €20 (ex fee) en zijn reeds verkrijgbaar bij: cyndium.com, Paylogic en bij de alle Primera winkels. Er worden geen kaarten worden verkocht aan de deur dus wees op tijd en koop je kaart in de voorverkoop.

Overige info
Check voor verdere info www.cyndium.com, Cyndium FB, het Facebook event en de Reng Deng Deng Facebookpage.

Cyndium, Energetic Dance Only

Share in
Tagged in