Nog maar een aantal weken en dan is het zo ver: Nocturnal Festival, het eerste Frenchcore en Early Hardcore festival ter wereld en de spanning maar vooral het enthousiasme begint aardig toe te nemen! Velen hebben Nocturnal getipt als potentieel hét festival van het jaar en de organisatie zal alles in het werk stellen om dit waar te maken!

Aan de locatie kan het niet liggen: een schitterende strandvlakte aan het water, op zo’n 10 minuten lopen (=3 sigaretten) van Amsterdam Centraal. Ook de line-up belooft heel wat goeds: veel top-acts uit de Frenchcore- en Early Hardcore scene die het publiek de gehele dag flink zullen laten zweten! Natuurlijk hopen we op een mooie zonnige dag, maar mocht het onverhoopt regenen dan zullen er gedeeltes van het festivalterrein overdekt worden. Oh ja, en neem allemaal je rubberen eendje mee want er zal een zwembad zijn waar je lekker kunt pootjebaden! Nocturnal Festival vormt het decor voor de ‘Illumination of Darkness’, waarin we samen de duisternis tegemoet zullen gaan om vervolgens het licht op spectaculaire wijze alles te zien overnemen…

Vip area
Wegens de enorme vraag is er besloten om de VIP uit te breiden naar een buiten- en een binnengedeelte. Binnen is zelfs nog een extra VIP-stage waar upcoming DJ talenten hun kunsten zullen vertonen. Naast deze extra stage zijn mensen met een VIP-ticket verzekerd van een snelle entree en een eigen bar.

Trailer
Check hier de trailer van Nocturnal Festival:

Line-up

Mainstage open air (Frenchcore)
Adrenokrome
Cardiak
Chem D
Dawnbreaker
Dr. Peacock
Lethal Injection
Maissouille
Marcus Decks
Milito
Roms aka Harry Potar
Sandy Warez
Sirio
The Speed Freak
Live: D.O.M.
Live: Dam
Live: Micropoint
Live: Pattern J
Live: The Braindrillerz

Early hardcore open air
Buzz Fuzz
Delta 9
Franky Jones
Frantic Freak
Jappo
Laurent Hô
Manic
Nosferatu
Painbringer
Stylo
The Twins Artcore
Xearo

VIP New Generation indoor & outdoor
Bitch Project
David Keta
Dr. Peacock
HardT3K-Tic
Hozinotik
Hunterwolf
Johnny Napalm
Klaplong
Kopfschrank
Lano
Le Demonist
Microgun
Mini-Error
Mr. Ivex
Mynotic
Tharum
The DesastaMasta
Zorc Duitsland
Live: Bit Reactors
MC: No-iD

Vervoer
Iedereen die graag met de bus naar Nocturnal Festival wil komen, kan terecht op www.partybussen.nl .Er zijn diverse opstapplaatsen en er is de mogelijkheid tot het zelf organiseren van een busreis. Ook is het mogelijk om een combi-ticket te kopen. Zo ben je direct verzekerd van zowel de entree als vervoer heen en terug.
Eventueel zullen er pendelbussen worden ingezet vanaf Amsterdam Centraal. Aanvragen kunnen worden gemaild naar info@cyndium.com. Deze pendelbus gaat alleen door bij voldoende animo. Aanvraag sluit op 26-07-2012.

Kaartverkoop
Reguliere kaarten kosten:€32,50 ( Ex Fee)
V.I.P Ticket kosten:€45,- (Ex fee)
Cyndium member leden krijgen automatich een V.I.P upgrade
Tickets zijn te verkrijgen bij: Paylogictickets.nl, www.cyndium.com, Primera en de officiële Facebookpage.

Overige info
Hou de Cyndium website, de Cyndium Facebook-pagina en de Cyndium Twitter in de gaten voor verdere info.

Cyndium, Energetic Dance Only.

Share in
Tagged in