‘On the 4th of August, the creatures of the night will face their ultimate challenge,
As they set off for an epic battle on strange grounds…
To conquer the world of daylight and bound it into eternal darkness…’

Te midden van het huidige festivalaanbod presenteert Cyndium jullie met trots op 4 augustus een uniek evenement. Aan het water, op het strand, hartje Amsterdam: ‘Nocturnal Festival · The Illumination Of Darkness’. Dit zal het eerste Cyndium festival ooit worden en het belooft een dag te worden vol zon, zand en rammende hardcore!

Na met de Nocturnal area op Pandemonium 2011 de grootste indoor frenchcore area ooit te hebben gehost, zal op ‘Nocturnal Festival’ weer iets bijzonders plaatsvinden, namelijk de allereerste outdoor frenchcore stage! Op deze mainstage staat voor het begin van de dag early frenchcore op het programma, waarna het als goede wijn over zal vloeien in de tegenwoordige variant van deze muziekstijl. De volgende acts zullen het geluidssysteem flink op de proef gaan stellen op deze brute mainstage:

Line-up
Area 1 Frenchcore (Open Air)
The Braindrillerz
Adrenokrome
Maissouille
Dr. Peacock
The Speed Freak
Lethal Injection & Dawnbreaker
Pattern J
Micropoint live ( Radium vs Al Core, and more)
Cardiak
Milito
Sandy Warez
Roms aka Harry Potar
Dj Tharum
Dam
Sirio vs Chem D
D.O.M.

Cyndium zou zichzelf niet zijn als er geen ruimte gemaakt zou worden voor ouderwets gebeuk, daarom staat in de tweede area Early Hardcore centraal. Veel liefhebbers van deze stijl hebben ‘feeling’ met de frenchcore en andersom, daarom vormt dit de perfecte aanvulling om er een knallend evenement van te maken! In deze area zal een breed scala aan Early Hardcore worden gedraaid door de volgende oude en nieuwe helden:

Area 2 Earlyhardcore (Open Air)
Frantic Freak
Nosferatu
Delta 9
Franky Jones
Laurent Hô
Xearo
Jappo
Manic vs Painbringer
The Twins Artcore
Stylo
Buzz Fuzz

Tickets zijn te bestellen bij: Paylogic, Ticketscript, Primera en www.cyndium.com.

Overige info
Hou de website, de Facebookpagina en Twitter in de gaten voor verdere info.

Cyndium kijkt erg uit naar ‘Nocturnal Festival’ en hoopt na een zonnige, warme dag samen met jullie de ultieme duisternis in te gaan!
Cyndium, energetic dance only.

Share in
Tagged in