Na het geweldige jubileum van Pandemonium keert Cyndium op 24 april in een verrassende gedaante terug in de gruwelijke underground locatie de Amsterdam studio’s!

Cyndium wil al heel lang een exclusief éénzalig evenement waar kwaliteit en intimiteit beter dan ooit bijeenkomen. De organisatie is dan ook erg blij dat, na stevig onderhandelen, de Amsterdam studio’s op 24 april een zaal beschikbaar stellen om op deze dag zal Cyndium bewijzen dat je ook in één zaal het gevoel kan hebben dat je op een groot feest bent door op gebied van licht en geluid, show en aankleding fenomenaal uit te pakken. Bovendien zal het evenement in deze opzet voor een ultiem gevoel van samenhorigheid gaan zorgen. Dit zal in combinatie met de unieke underground sfeer van de Amsterdam studio’s voor een memorabele avond gaan zorgen!

Op Cyndium Quality Chronicles wordt er natuurlijk geen standaard hitjesparade gehouden. In de vorm van lange sets en een zorgvuldige opbouw van oldschool en early rave tot early hardcore en early terror komt de geschiedenis van één van de meest populaire muziekstijlen van ons land ruimschoots aan bod. Op Cyndium Quality Chronicles gaat het om kwaliteit, de muziek en om de beleving daarvan!

Tickets
Omdat het een éénzalig concept is zal er een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar zijn. Er zijn slechts 1000 kaarten beschikbaar en er is meer vraag dan aanbod dus raadt de organisatie aan om snel kaarten te bestellen! Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.cyndium.com ,paylogictickets.nl en Primera. Kaarten kosten slechts €27,50 (ex fee)

Voor de line up en verdere informatie houd je www.cyndium.com in de gaten.

Share in
Tagged in