Het aftellen is begonnen… Nog maar twee weken en het meest legendarische oldschool en early rave concept van Nederland gaat Amsterdam op zijn palen laten stuiteren! Zoals eerder vermeld geldt er in The Sand geen geluidslimiet, dus Cyndium zal deze avond heel de omgeving bedwelmen met de duistere symfonieën van de volgende artiesten:

Area1 : The Symphony of Darkness:
Dr. Macabre (live)
Lenny Dee vs. Dano
Predator
Leviathan (live)
Sequence & Ominous
Buzz Fuzz
Frantic Freak
Placid K
Nosferatu

Area 2 : Anthem of Agony:
Arjuna
The Deal
Celoy
Mystery Motion
Tha Nouky

Zoals altijd zal de show op Pandemonium weer mindblowing zijn, houd je sokken maar goed vast, want ze worden eruit geblazen van verbazing! Sowieso is het verstandig om vroeg aanwezig te zijn, want vanaf de opening wil je echt geen seconde missen. Zoals vanouds zal het op Pandemonium vanaf het eerste moment weer knallen worden. En om nou weer huilend achter Youtube te zitten te kijken naar alles wat je gemist hebt…
Benieuwd wanneer jouw favoriet achter de decks plaatsneemt? Woensdag 12 maart wordt de timetable bekend gemaakt op www.cyndium.com

Kaartverkoop
Cyndium adviseert jullie om op te schieten met je kaart te halen want de verkoop gaat ontzettend hard, en naar verwachting zal deze langverwachte editie van Pandemonium dan ook uitverkocht raken. Zoals het er naar uitziet zal Ticketonline voor het eind van de week uitverkocht zijn. De overige kaarten zullen nog worden verkocht bij Ticketbox en Mid-Town Amsterdam.
Daarnaast zijn ze bijna door de VIP kaarten heen en naar verwachting zullen deze voor het eind van de week uitverkocht zijn, so act fast!

VIP kaarten
Cyndium heeft een leuke actie voor iedereen die al een VIP kaartje heeft (of degene die de laatste op de kop weten te tikken): als je je tijdens het event met je VIP kaart meld bij de organisatie krijg je zo’n felbegeerde Cyndum memberpas (zie website voor verdere uitleg omtrent deze pas). Daarnaast maak je nog gebruik van de normale voordelen:
– eigen ingang
– eigen vipdeck met bar
– gratis gebruik van het toilet
– en een Cyndium memberpas

Kaarten voor Pandemonium zijn verkrijgbaar bij ticketbox, ticketonline en midtown à €29,75 (ex. Fee), VIP kaarten kosten €39,75 (ex. Fee)

Share in
Tagged in