Het lag in de lijn der verwachtingen dat er zo tegen het einde van dit jaar nog een editie van Pandemonium zou komen. Cyndium had deze dan ook in de planning en de gewenste locatie waren de oude vertrouwde Amsterdam studio’s. Door een al geplande filmproductie aldaar, is dit helaas niet mogelijk gebleken.

Wat nu?
Pandemonium mag dan wel niet meer plaatsvinden dit jaar, maar de stijl zeer zeker wel! Sterker nog 13 oktober staat de tweede editie van Paradox op het programma. Paradox dat men juist nog kent van de Pandemonium edities in de Amsterdam studio’s zal net als de zeer geslaagde editie eerder dit jaar weer flink gaan uitpakken. Early Hardcore in de breedste zin van het woord zal het motto zijn deze avond. Er zullen zelfs nieuwe tracks in een oud jasje ten gehore worden gebracht door de producerende Cyndium artiesten.

Paradox Anthem
Misschien heb je al een stukje van het anthem gehoord in de reclame op Fresh FM. Op 13 oktober zul je sowieso het gehele anthem geproduceerd door niemand minder dan Arjuna voorbij horen komen.

Cyndium pas
De organisatie zal deze avond een aantal bezoekers uitkiezen die in aanmerking komen voor een exclusieve Cyndium pas. Deze bezoekers zullen selectief worden uitgekozen uit het publiek. D.m.v. deze pas zullen zij o.a. korting krijgen op bepaalde merchandise daarnaast maakt elke pas houder kans op een gratis entree voor elk Cyndium event. Tevens krijgen zij ook toegang tot het exclusieve Cyndium evenement alleen voor pas houders.

Line-up
Area 1 (Early Hardcore)
Endymion (supreme intelligence set)
Sunny D
Predator vs. Dano
Frantic Freak
Sequence & Ominous
The Stunned Guys
Hitmachine (live)
Arjuna (live)
The Viper vs. Vinyl Junk

Area 2 (Happy Hardcore)
Deaz D
Dr. Rude
Norman
Deaz D vs. Norman
Lockjaw (live)

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mid-Town en alle landelijke filialen van TicketBox á € 25,- (ex fee).

Voor meer info check.www.cyndium.com.

Share in
Tagged in