Event details

  • DATE /7 March 2015
  • TIME /22:00 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

Area 1 Pandemonium (Early Hardcore)

Frantic Freak
Rob Gee vs. Buzz Fuzz
Miss Zelda
The Kotzaak Klan
Ruffneck
Thundergods of Asgard (live)
Placid K
Stylo vs. Painbringer

Area 2 Paradox (Millennium Hardcore)

Promo vs. Ophidian
Tieum
Meccano Twins
The Outside Agency
Armageddon Project
Sequence & Ominous
E-Noid

Hosted by: Mc Jeff

Area 3 Nocturnal (Frenchcore)

Hellfish vs. The DJ Producer
Cardiak
Sirio
Goetia
Ingler a.k.a Laurent Hô
Pattern J
Randy
The Braindrillerz
Lethal Injection & Dawnbreaker

Event information

Deuren open
Het evenement begint om 22.00 en duurt tot 07.00. We verzoeken je voor 03.30 binnen te zijn aangezien de deuren om 04.00 sluiten.

Kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop voor Pandemonium ging erg hard en er is nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Wij raden de bezoekers daarom aan snel via www.cyndium.com/tickets hun kaarten te kopen. De Primera tickets zijn reeds uitverkocht.

Voorverkoop: €32,50 (ex fee)
Deurverkoop: €40,- (kaarten worden alleen aan de deur verkocht mits het evenement uiteraard op de dag zelf nog niet is uitverkocht; dit verwachten wij gezien de laatste stand van zaken wel)

De online kaartverkoop stopt zaterdag 7 maart a.s. om 20.00.

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Merchandising
Er worden merchandising producten bij de Cyndium stand verkocht. Er zal speciaal voor deze editie een bijzondere korting gelden waardoor alle t-shirts €10,- kosten, dus neem genoeg extra geld mee.

Kluisjes
Kosten kluisjes: €7,- (borg is niet nodig). Er zijn voldoende kluisjes aanwezig en deze zijn de gehele avond toegankelijk.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal t-shirts en stad gerelateerde t-shirts zijn verboden. Wij distantieren ons als Cyndium namelijk van het voetbal gezeik en iedereen komt toch om te feesten!

Toiletten
Er bevinden zich dames en heren toilet locaties in Amsterdam Studio’s en buiten (naast de rookruimte) zijn tevens twee toiletgroepen aanwezig. Alle toiletten zijn gratis.

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Pandemonium mag alleen buiten in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs/Beleid
In Amsterdam Studio’s geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer
Amsterdam Studio’s liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Spaklerweg. Deze halte is te bereiken met metrolijnen 51, 53 en 54. Vanaf het Amstel Station is het ongeveer 20 minuten lopen naar Amsterdam Studio’s.

Parkeren
De bezoekers van Pandemonium die met de auto komen kunnen buiten tegenover Amsterdam Studio’s op een speciaal daarvoor ingericht parkeerterrein parkeren. Verkeersregelaars zullen de bezoekers richting het terrein begeleiden. De kosten voor het parkeren op het terrein bedragen €10,- per auto. Wij adviseren de bezoekers om met het openbaar vervoer te komen.

iLost
Ben je iets kwijtgeraakt tijdens Pandemonium? Alle gevonden voorwerpen kun je na afloop van het evenement gemakkelijk terugvinden via http://www.ilost.nl

Camera’s
Digitale camera’s zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Tot zaterdag!
De Cyndium Crew

Pandemonium

Aanstaande zaterdag 7 maart zal de exclusieve editie van “Pandemonium – The Darker & Rougher Side of Early Hardcore” gaan plaatsvinden in Amsterdam Studio’s!
Op de plek waar Pandemonium voor het “eerst” werd georganiseerd kunnen degenen die op tijd een ticket hebben gekocht aanstaande zaterdag 7 maart een ervaring delen waar ze nog lang over zullen napraten.
Bij deze wat relevante info en aan de timetable kan je nu al zien dat je er bij moet zijn geweest!

Aftermovie

Latest news