Event details

  • DATE /22 December 2014
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /P60, Amstelveen

Line up

Frantic Freak
Painbringer
Putty
Baba
Mycotoxine
The Hitman

Event information

Kaarten:

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €15,- (excl. fee) bij de onderstaande verkoopkanalen:
www.cyndium.com/tickets
https://www.facebook.com/events/738392822916572/?fref=ts
en alle Primera filialen.

De online kaartverkoop stopt op zaterdag 27-12-14 om 19.00.
Voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn kaarten te kopen in de voorverkoop; er worden (zolang de voorraad strekt) nog kaarten aan de deur verkocht. Deze zullen €22,- kosten

Retrospect - The 5th Edition

Leuk feestje na de kerst, lekker het weekend na kerst
Genre: early hardcore, early rave en early terror.
Het einde van 2014 nadert en Cyndium heeft nog één feest op de agenda waar ze een spektakel van gaan maken. Retrospect word gegeven na de kerst zodat je een lekker lang weekend hebt om bij te komen. De BPM knalt weer door de oren tijdens de 5e editie en dat mag natuurlijk knallend gevierd worden.
Retrospect is een feest voor de echte kenner en vanaf minuut één heerst de hoge kwaliteit van de muziek en kun je genieten van elke dreun.
Locatie
Retrospect is natuurlijk weer te vinden in de P60 te Amstelveen. Deze locatie is erg eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Amsterdam Bijlmer Arena en Schiphol die op het busstation nabij de locatie uitkomt. Tevens zit er een parkeergarage naast de locatie.
Wat Retrospect zo uniek maakt
Retrospect is uniek doordat er jonge opkomende namen draaien. Dit geeft een unieke sfeer. Cyndium vindt het belangrijk om kwalitatieve sets neer te zetten. Met dit concept wil de organisatie terug naar waar het allemaal mee begonnen is: Party’s met een intieme sfeer en een underground karakter.
Kortom Retrospect heeft alles in huis om een geweldig knallend feest neer te zetten!

Latest news