Event details

  • DATE /1 Maart 2014
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /P60, Amstelveen

Line up

Faniac
Painbringer
Stylo vs. The Bodysnatchers
Stylo (Oldschool set)
Speedfolter
The Hitman vs. Hyperactive-D
The Untitled      (live)

Event information

Kaartverkoop is reeds gestart

Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.cyndium.com/tickets

www.facebook.com/cyndium en alle Primera winkels.

Ticket prijs

Regulier Tickets : €15,00  (Ex Fee)

Overige informatie en social media
Houd voor alle informatie omtrent het evenement de http://www.cyndium.com website in de gaten.

Facebook

Cyndium pagina: https://www.facebook.com/Cyndium?fref=ts

Retrospect event page: https://www.facebook.com/events/409688785831998/

Twitter : www.twitter.com/cyndium

#Rspect

Retrospect - The 4th Edition

Op 1 maart a.s. staat de vierde editie van Retrospect op het programma. Retrospect is een evenement die zijn meerwaarde in de voorgaande drie edities heeft bewezen. Het evenement zet jonge opkomende namen centraal wat het feest zo speciaal maakt. De set van  Stylo & The Bodysnatchers was een enorm succes. Om die reden draaien zij ook op deze vierde editie. Retrospect is een feest voor de échte kenner en voor hen die nog niet precies weten hoe een Retrospect feest eraan toe gaat. Kom vroeg, want er wordt geen seconde verspild. Vanaf minuut één heerst de hoge kwaliteit van de muziek en kun je genieten van iedere zweetdruppel die je laat.

We noemden het al even, Retrospect verdiende haar speciale sporen met name dankzij de jonge opkomende namen die organisatie Cyndium de kans geeft om verder door te breken. Zo passeren onder andere die erg leuk aan het produceren is, en Speedfolter de revue. Wil je naar een top feest en naar jonge artiesten luisteren die veel kwaliteit in huis hebben? Dan zit je bij Retrospect goed.

Cyndium vindt het belangrijk om kwalitatieve sets met een groep artiesten neer te zetten en is daar dan ook hard mee bezig. Het doel? Nieuw leven blazen in de Early Hardcore en Retrospect biedt daarvoor het ultieme platform.

Latest news