Event details

  • DATE /16 December 2017
  • TIME /22:00 - 06:00
  • ADDRESS /Palm Beach & Events, Heerhugowaard

Line up

Area 1: Mainstage
Neophyte vs. Tha Playah
The Sickest Squad vs. Meccano Twins
Miss Demeanor
F. Noize vs. System:Overload
AniMe
Catscan
D-MAS vs. Bartoch
Synapse vs. Sei2ure

Live on stage: N-Vitral

Hosted by: MC Jeff

Area 2: Falcon (Frenchcore, Uptempo Hardcore & Terror)
Radium vs. AdrenoKrome
Noisekick
Skull Demon
ToXic Inside vs. DRS
Sjammienators
Underground Vandalz
Progamer
A-Kriv vs. Hardbouncer

Event information

Tickets zijn verkrijgbaar op https://shop.link2ticket.nl/S/Chan/A1hXcUMFfFlFUg ook zijn de tickets verkrijgbaar bij de Primera. De tickets kosten slechts €26,75 (Ex Fee)

Reng Deng Deng - The Sinister Sound of Hardcore

Reng Deng Deng, alweer de 23e editie! Na vele vorige edities door heel het land zijn we net als vorig jaar weer terug in The Temple. Na de succesvolle editie ‘The 10 year Anniversary – The Final Chapter’ ligt de lat nog hoger en wordt alles uit de kast getrokken om het nog vetter te maken dan alle voorgaande edities.

Reng Deng Deng – The Sinister Sound of Hardcore vindt dit jaar plaats op 16 december in zijn thuisbasis The Temple in Heerhugowaard. Vanaf begin af aan is Reng Deng Deng al een groot succes onder de Hardcore liefhebbers. Mensen komen uit binnen- en buitenland naar het puntje van Noord-Holland om hier bij te zijn. Reng Deng Deng is uniek omdat het een groot festival lijkt in een kleinere versie van de Heineken Musical Hall. Cyndium streeft er naar om een volledige beleving te creëren door uitbundige aankleding en de beste artiesten. De combinatie tussen Mainstream Hardcore, Uptempo, Frenchcore en Terror maakt het aantrekkelijk voor ieder type Hardcore fan! Dit jaar heeft Reng Deng Deng twee verschillende area’s. Area 1 is de Mainstage en hier wordt gedraaid door onder andere Neophyte, vs. Tha Playah, Anime en N-Vitral (Live) . Daarnaast vindt in deze area ook het debuut plaats van Miss Demeanor. Zij heeft ruim een jaar lang in de studio gezeten en zal The Temple voorzien van de beste Italiaanse Mainstream Hardcore. In area 2, de Falcon area, zal er een mix plaats vinden tussen Uptempo Hardcore, Frenchcore en Terror door onder ander, Toxic Inside vs. DRS, Radium vs. Adrenokrome en Noisekick. Dit jaar wordt er ook een speciale Reng Deng Deng merchandise lijn uitgerold met veel limited edition artikelen.  Check nu de line-up hieronder en we zien je 16 december in The Temple, Heerhugowaard.

Aftermovie 2017

Latest news