Event details

  • DATE /13 November 2010
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /The Temple, Heerhugowaard

Line up

Tha Playah
Meccano Twins
Tymon vs. Counterfeit
Endymion
Mind Distructors
Nitrogenetics
Miss Jay                                                                                                                    The Sickest Squad
Stormtrooper
Rictus Sempra
Miss Hysteria
Consumer

Event information

Kaartverkoop
Kaartverkoop voor Reng Deng Deng is momenteel in volle gang en kosten slechts €22,-(ex fee). Kaarten zijn te verkrijgen bij Paylogic, alle Primera filialen en bij www.cyndium.com.
Voor verdere informatie check www.cyndium.com

Reng Deng Deng - The Chambres of Voodoo

De winter is nabij en dat betekent dat er weer een tijd is aangebroken van (g)rauwheid en duisternis. Op zaterdag 13 november zal de Waerdse Beuktempel gehuld worden in een mysterieuze mist. Met een breed scala aan artiesten en stijlen presenteert Cyndium met trots alweer de twaalfde editie van Reng Deng Deng!

Iedereen die in het verleden de welbekende beuktempel heeft bezocht, weet dat op Reng Deng Deng iedere hardcore liefhebber aan zijn trekken komt in welke vorm dan ook. Hardcore, darkcore, industrial, frenchcore, hoe je het beestje ook wilt noemen of in welk hokje je het ook wilt dauwen, het is er! Ook dit keer zijn kosten noch moeite gespaard om de meest toon aangevende namen uit de scene te presenteren.

Trailer

After movie

Latest news