Event details

  • DATE /03 Maart 2012
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /P3, Purmerend

Line up

Line-up
Area 1: Reversed image (hardcore, industrial)
Ophidian
Nosferatu
Rheeza
Meccano Twins
Chrono &The Demon Dwarf
Tommyknocker

Area 2: Kaleidoscope (frenchcore/industrial)
Pattern J
Alarma Ravers
Progamers (live)
Roms aka Harry Potar
Lethal Injection vs Dawnbreaker
(One more artist soon to be announced)

Area 3: Area Mesopotamia (early rave, early hardcore)
Frantic Freak
The Twins Artcore (live)
Miss Zelda
Stylo
Manic (live)
Xearo

Event information

Kaartverkoop
Kaarten kosten: €26,75,- (ex. Fee) en zijn te verkrijgen bij: Paylogictickets.­nl, www.cyndium.com en Primera.

Reng Deng Deng - Reflected Alter Ego

Op 10 maart 2012 start Cyndium met een nieuw Reng Deng Deng hoofdstuk. Het roemruchte hardcore-concept wisselt namelijk van locatie! Sinds het sluiten van de Waerdse tempel in Heerhugowaard was het voor Cyndium even zoeken welke locatie Reng Deng Deng-waardig was. Waar zouden de organisatie en haar bezoekers zich thuis voelen? Heel erg lang hoefde Cyndium hier niet over na te denken: De P3 in Purmerend! Voor deze ‘eerste’ editie is er voor een toepasselijk thema gekozen: Reflected Alter Ego.

De P3 heeft door de duistere uitstraling het perfecte imago voor een evenement als Reng Deng Deng. Kenmerkende RDD acts zoals The Stiltwalker en danseressen zullen moeiteloos samenvloeien met de aankleding, showelementen en de vibe van de locatie.

Voor de bezoekers geldt: Weg met de dagelijkse sleur! Laat jouw ‘innerlijke reflectie’ naar buiten komen en zorg samen met Cyndium voor de perfecte start van dit nieuwe Reng Deng Deng hoofdstuk! Verder biedt de P3 veel mogelijkheden. Er zijn drie goede zalen, waardoor alle hardcore genres een volwaardige invulling krijgen. Geen ‘bijzaaltjes’ dus! Zoals altijd op RDD staat zaal 1 garant voor de beste mainstream hardcore van het moment. In zaal 2 wordt net als altijd frenchcore vertegenwoordigd zoals jullie van Cyndium evenementen gewend zijn. In zaal 3 wordt early hardcore geprogrameerd zoals alleen Cyndium dat kan. Deze area zal om 00.00 van start gaan.

Bovendien is de P3 perfect gelegen. De locatie ligt aan de rand van het oude centrum van Purmerend. P3 is de gehele nacht gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte richting Amsterdam CS is tegenover P3 gesitueerd. Het treinstation is op 3 minuten loopafstand. Elk half uur vertrekt er een trein vanaf Amsterdam CS naar Purmerend station en terug. Ook is er meer dan voldoende parkeergelegenheid naast de locatie.

After movie

Latest news