Event details

  • DATE /12 December 2016
  • TIME /22:00 - 06:00
  • ADDRESS /The Temple, Heerhugowaard

Line up

Area 1: Mainstage (Hardcore)
Partyraiser
D-Mas
Miss K8
Andy The Core vs. Meccano Twins
Tha Playah
Art of Fighters
Nosferatu
Unexist vs. DaY-Már

Area 2: Falcon vs. Ruhr ‘G’ Beat (Frenchcore & Uptempo)
The Sickest Squad vs. Randy
KetaNoise vs. Skull Demon
System: Overload vs. Sjammienators
Psiko
The Speed Freak
Toxic Inside vs. Khaoz Kate
Hungry Beats
Lady Dammage vs. Spitnoise
Lethal Injection vs. Dawnbreaker

Area 3: Heroes of Reng Deng Deng (Mix Styles)
Accuser vs. Naughty Kicks
Chrono vs. The Demon Dwarf
Sequence & Ominous
Point Blank
Viruz vs. The Pacifier
Consumer vs. Furiouz
Raoul D.K.C.
Rhose
Jimm- E

Event information

Kaartverkoop:
Kaarten voor The Final Chapter zijn te bestellen via Cyndium.com/tickets en te verkrijgen in alle Primera winkels in Nederland.
Ticket: €26,75 (ex fee).

Reng Deng Deng - 10 Year Anniversary - The Final Chapter

Reng Deng Deng keert op zaterdag 17 december terug met The Final Chapter. Met nu de 22e editie is Cyndium erg blij om weer terug te keren naar The Temple. De Waerdse Tempel is voor vele hardcore liefhebbers dé plek waar Reng Deng Deng ‘echt’ is begonnen. Deze locatie heeft een bijzondere uitstraling en staat voor velen bekend als kleine Heineken Music Hall met fantastisch geluid.

The Temple is in de loop der jaren positief veranderd, zo is er bijvoorbeeld een nieuwe derde area bijgekomen en zijn de openingstijden nu niet meer tot 5:00 uur maar tot 7:00 uur. Deze veranderingen hebben ook positieve gevolgen voor het openbaar vervoer.

In 10 jaar tijd heeft het hardcore concept Reng Deng Deng plaats gemaakt voor verschillende artiesten die door Reng Deng Deng als helden worden gezien. Speciaal voor ons keren ze, voor de laatste editie terug als de ‘Heroes of Reng Deng Deng’. Deze helden zetten hun eigen area met verschillende oude bekende, variërende, maar zeker ook nieuwe tracks helemaal op zijn kop.
Wij zullen deze laatste editie volledig in stijl met jullie afsluiten! Met maar liefst drie area’s, een hele dikke line – up, grotere podia en veel meer show doet Cyndium er dit jaar een schepje boven op. Dat wordt rammen!

Trailer

After movie

Latest news