Event details

  • DATE /17 Mei 2008
  • TIME /22:00 - 05:00
  • ADDRESS /Weardse Tempel, Heerhugowaard

Line up

Early hardcore “the best past and future early hardcore sounds”
Ruffneck
Hitmachine (live)
Lady Dana
G-Town Madness (live)
Arjuna
Sequence & Ominous
The Deal
Dr. Z-Vago

Happy hardcore “keep on smiling, happy hardcore!”
Waxweazle
Tha Nouky
Frantic Freak
Mystery Motion
Deaz D
Toxic

Event information

Pendelservice
Om bezoekers vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag tegemoet te komen probeerd Cyndium een georganiseerde busreis te regelen. Het enige wat hiervoor voor nodig is is voldoende animo. Wil je je inschrijven voor deze busreis doe dit dan door hier te klikken. Uiterlijk twee weken voorafgaande Paradox krijg je te horen of er voldoende inschrijvingen zijn en wat de betalingscondities zijn.

Paradox - The Best Past and Future Early Hardcore Sounds

Zoals de bezoekers van Pandemonium al kunnen hebben zien op de schermen in de Sand, de line up van Paradox is weer legendarisch! Niemand minder dan “the ruler of the Artcore scene” Ruffneck doet zijn opwachting in de Waerdse tempel op 17 mei! Daarnaast zal ook het immer vernieuwende DJ team Hitmachine acte de presence geven om hun visie op de nieuwe early rave sound te laten horen. Zoals bekend, Hitmachine bestaat uit louter Cyndium artiesten die nieuwe hardcore platen in een oud jasje steken… De sound van vroeger, met een nieuw sausje, niet die eeuwige remixen of de platen die we nu allemaal al duizend keer gehoord hebben. Natuurlijk is er voor het immer vrolijke publiek ook weer genoeg om naar uit te kijken: zaal 2 staat weer volledig in het teken van Happy hardcore! Wat er ook gebeurt… Altijd blijven lachen!

Met deze blik in de toekomst van deze Cyndium artiesten zijn we meteen aanbeland bij het thema van Paradox. De toekomst! Early rave, maar met een blik in de toekomst… Een duidelijke Paradoxale opmerking, en juist daarom zo vernieuwend! Natuurlijk, iedereen vind het vet om de platen van vroegah te horen en te hakkuh alsof het nog 1996 is… Maar je moet niet altijd in het verleden blijven hangen, daarom krijg je tijdens Paradox een blik in de toekomst, terwijl je de stijl van vroeger toch duidelijk doorklinkt in de nieuwe platen die je om de oren vliegen.

Uiteraard is het thema overal in terug te vinden, naast de futuristische early rave sound zal ook het podium en de show ook zijn tijd ver vooruit zijn! Wederom wordt de Waerdse tempel volledig omgetoverd tot een waardige hardcore tempel, waar je het gevoel zal krijgen dat je even weggezogen wordt uit deze tijd, en door een rare bug in de tijdmachine in een dimensie komt die de link vormt tussen de ouwe gabber tijd van weleer en een hardcore tijdperk uit de toekomst… Je herkent de sound, maar niet de platen… Je herkent de DJ’s, maar uit welke platentas put hij zijn inspiratie? Je herkent de locatie, maar wie bedient er de lichten? Welke levensvorm heeft dit podium in elkaar gezet? Je bent beland in een verwarrende dimensie… Paradox!

Latest news

Travel