Event details

  • DATE /27 Juni 2006
  • TIME /21:00 - 05:00
  • ADDRESS /The Sand, Amsterdam

Line up

Celoy vs Consumer
Ferox
Counterfeit
Placid K
Consumer
Art of Fighters
Nosferatu
Promo

Event information

Kaartverkoop
Kaarten à € 25,- zijn inmiddels verkrijgbaar bij Ticketonline.nl. Zij die al een kaart hadden gekocht voor de oorspronkelijke datum van 4 april kunnen deze gebruiken als geldig toegangsbewijs op 27 juni.

Paradox - Millennium Hardcore from 2000 t/m 2009

In Hardcore grootmacht Nederland is er anno 2009 geen Hardcore concept meer ondenkbaar. Cyndium vond echter dat er iets ontbrak… Naast het voorzien in het heden en in het verleden, met het ontstaan van het populaire concept Pandemonium, zal Cyndium vijf jaar later nu met Paradox wederom een nieuw uniek concept tot leven brengen en gehoor geven aan de grote vraag hiernaar. Een belangrijk gedeelte uit het nieuwe millennium is langzaam aan het vervagen maar mag volgens Cyndium zeker niet aan aandacht onder doen…

Tijd voor verandering dus!

Paradox is getransformeerd in een uniek concept die de muziek weer terug brengt op de draaitafels die beter bekend staat als de nieuwe early hardcore. Hiermee wordt de tijd aangeduid waarin de nieuwe hardcore is ontstaan die geleid heeft tot de feesten, artiesten en platen van nu, waar wij wekelijks, zo niet dagelijks ons geluk in zoeken.

Op Paradox zullen de bezoekers een reis door de tijd meemaken, waarin een selectie van de toenmalig, maar nu ook zeker nog, bepalende artiesten de beste producties de bezoekers nogmaals laten beleven. Beginnend vanaf het jaar 2000 zal het ene deel van de artiesten een specifieke periode uitlichten en een ander de gehele tijdslijn van toen tot en met nu voor zijn rekening nemen. Dj Promo en, misschien wel de meest opvallende artiest in de line-up: Neophyte zullen voornamelijk hun eigen releases ten gehore brengen. Daarnaast zijn pioneers: Art of Fighters, Placid K en Nosferatu, die elk hun steentje hebben bijgedragen aan de wedergeboorte van Hardcore, van de partij om jullie de populairste producties van hun eigen labels voor te schotelen.

Paradox is terug en staat garant voor een hele nacht van het beste van een bijna “verloren”, maar o zo belangrijke, periode in de evolutie van Nederlands hardste muziekstroom. Populaire tracks die amper of niet meer te horen zijn op hedendaagse feesten zullen voor liefhebbers op 27 juni als ‘vanouds’ weer door de beste speakers van nu knallen.

Cyndium heeft inmiddels een reputatie hoog te houden wat betreft het geluid in The Sand. Ook deze avond zal zij er zorg voor dragen dat de beukende Hardcore kicks optimaal tot hun recht komen.

Latest news