Event details

  • DATE /1December 2012
  • TIME /22:00 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

Pandemonium (Early Rave – Early Hardcore)
Ruffneck vs Omar Santana
Frantic Freak
Manu Le Malin vs Laurent Hô
Hitmachine (The people’s choice)
Delta 9 vs Lenny Dee
Vince
Hardcore United: (Darkraver/Buzz Fuzz/Stylo/Waxweazle)
Stanton vs Pavo
The Twins Artcore

Paradox (Hardcore from 2000 till 2012)
The Outside Agency vs Ophidian
Amnesys
Promo vs Catscan
Endymion vs Nosferatu
The Viper vs Tha Playah
Art of Fighters
Unexist
Armageddon Project
Predator vs Hellsystem

Nocturnal: (Frenchcore from1997 till 2012)
The Braindrillerz vs Adrenokrome
The Sickest Squad
Sirio
The Speed Freak
D.O.M.
Dr. Peacock
Radium vs Maissouille
Lethal Injection vs Dawnbreaker
Tharum
Dam vs Prototype Hardcore

The Chamber of Terror (Early Terror)
Drokz
Akira
The Destroyer
Xearo
Frantic Freak

Event information

Deuren open
Het evenement begint om 22.00 en duurt tot 07.00. We verzoeken je voor 02.30 binnen te zijn aangezien de deuren om 03.00 sluiten.

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket gekocht hebben voor Pandemonium, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs: Aparte VIP ingang – Gratis kluisje per 2 personen – Toegang tot de VIP-deck bij de Pandemonium mainstage. VIP upgrade tickets en Cyndium memberkaarten krijgen alleen toegang tot het VIPdeck en VIP-entree.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Pandemonium is erg hard gegaan er is nog maar een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. De organisatie denk dat het evenement nagenoeg uitverkocht zal gaan dus raadt het de bezoekers aan snel te zijn met het halen van een entreekaart. Kaarten zijn te verkrijgen via Paylogic, www.cyndium.com of één van de Primera winkels. Deze kaarten kosten €47,50 (ex fee) per stuk. VIP kaarten kosten €62,50 (ex fee) per stuk. De laatste kaarten zullen aan de deur verkocht worden tegen €57,50.

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn. De huur bedraagt €6,- . Je kan een kluisje met twee vrienden delen. De borg bedraagt €5,- deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het zal vanaf 02:00 uur mogelijk zijn om terug te gaan naar je kluisje.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorant rollen mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Toiletten
Er zijn zeven grote toiletgroepen op het evenement en alle toiletten zijn gratis.

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Pandemonium mag alleen in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs/beleid
In de Sporthallen zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en wordt de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Softdrugs is toegestaan tot 3 gram. Voorgedraaide joints zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid
De Sporthallen zuid liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Amstelveenseweg. Deze ligt op metrolijn 50 naar Gein. Als je de beschikking hebt over een TomTom of navigatiesysteem vul dan het volgende adres in: Burgerweeshuispad 54.

Parkeren
Bezoekers die met de auto naar het feest afreizen worden verzocht de borden ‘Parkeren’ te volgen. Er kan gratis geparkeerd worden bij het Olympisch Stadion, indien het hier vol is volg de borden ‘Pandemonium’. Je wordt verzocht de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op te volgen.

Busvervoer
Met het sluiten van een nieuw contract met Dancefestivalbus betekent het voor de bezoekers van deze editie van Pandemonium dat het transport naar de Sporthallen zuid aanzienlijk makkelijker wordt Wil je gebruik maken van deze dienst? Mail dan naar dance-festivalbus@life.nl of check de website www.dance-festivalbus.nl. Voor de bezoekers die buiten Nederland komen kan je de bus partners vinden op www.cyndium.com

Kiss & Ride en Taxis
De organisatie verzoekt iedereen de aanwijzingen van de Kiss Ride op te volgen. Deze zal in de freDerik Roeskestraat zijn. Taxis zullen hier ook te verkrijgen zijn.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Overige informatie
Check de Pandemonium pagina op Facebook en de officiële Cyndium Facebook pagina.

Cyndium, Energetic Dance On

Pandemonium

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen voor het grootste early hardcore evenement van het jaar zijn al in volle gang. Pandemonium, de naam alleen al doet bij veel hardcore liefhebbers het hart sneller kloppen en de organisatie is al geruime tijd bezig zich in te spannen om er dit jaar weer een hele vette editie van te maken. Zo zal het thema Virtual Imprisonment op een hele gave manier visueel worden uitgewerkt en ook op muzikaal gebied gaat er genoeg spannends gebeuren.

Zo heeft Cyndium er dit jaar, op aandringen van het publiek, voor gekozen om aan de 3 area’s van de meest recente edities een onvervalste early terror zaal toe te voegen… Spierpijn gegarandeerd!

Hitmachine People’s choice
Omdat de mening van de bezoekers zo hoog in het vaandel staat bij Cyndium, wil de organisatie jullie graag uitnodigen om actief deel uit te maken van Pandemonium. De set van Hitmachine zal daarom helemaal door jullie, het publiek, worden bepaald! Op cyndium.­com vind je een lijst van 60 tracks waarop gestemd kan worden. De tracks kunnen allemaal afzonderlijk beluisterd worden en ook kun je hier zien hoe je kunt stemmen op je favoriete nummers. De tracks met de meeste stemmen zullen door Hitmachine verwerkt worden tot een set!

Trailer

Aftermovie

Latest news

Travel