Event details

  • DATE /5 December 2015
  • TIME /21:30 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

Area 1: Pandemonium ( Early Rave & Early Hardcore)

Lady Dana vs. Promo
Frantic Freak
Miss Zelda
Rob Gee vs. Delta 9
The Outside Agency vs. Ruffneck
Vince vs. Buzz Fuzz
Leviathan vs. Painbringer
Bike vs. Cek vs. Placid-K (D-Boy set)
Hitmachine (Live), The Dark Idenity (Live)

Hosted by: MC. Axys & MC. Da Mouth of Madness

Area 2: Paradox (Millenium Hardcore)

Ophidian vs. Miss Hysteria
The Viper
Unexist vs. DaY-Mãr vs. Tieum
Catscan
Tommyknocker vs. The Stunned Guys vs. Nico & Tetta
Pandorum
Art of Fighters vs. Anime vs. Amnesys
Amada
Synapse vs. Sei2ure

Hosted by MC. Jeff & MC. Axys

Area 3: Nocturnal (Frenchcore)

The Speed Freak
Radium vs. The Braindrillerz
Hungry Beats (Live)
The Sickest Squad
Randy vs. Sirio
Marcus Decks (Live)
Johnny Napalm
Progamers
Zyklon vs. Mycotoxine

Area 4: Falcon (Uptempo Hardcore)

F.Noize vs. Spitnoise
N-Vitral
Wars Industry
Andy The Core vs. Meccano Twins
The Punisher
Aggressive vs. Cryogenic
Bartoch vs. Dave Dope
Hardbouncer vs. Repix
Accuser

Hosted by: MC. Invalid

Area 5: Chamber of Terror (Early Terror & Terror)

Noisekick
Drokz vs. Mithridate
The Destroyer
Akira
The Kotzaak Klan
Deterrent Man
Tripped
SRB
Dano (Liza N’ Eliaz set)
Speedfolter vs. The Hitman

Area 6: Square 1, Powered by Toxic Sickness Radio (Mix Styles)

Stylo vs. Putty
Ruffryder
The Cambion
Terminal & Vavanculo
The Raver vs. Tha Nouky
Eddy Hardcore
Hades
Black Mamba vs. Unix-Clan
DJ Contest Winner (Send us your demo)

Event information

Deuren open
Het evenement begint om 21.30 en duurt tot 07.00. De muziek start om 22.00 . We verzoeken je voor 03.30 binnen te zijn aangezien de deuren om 03.45 sluiten.

VIP
De gelukkigen met een VIP ticket voor Pandemonium hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs: Aparte VIP ingang – Toegang tot de VIP-deck bij de Pandemonium Main Stage.

Kaartverkoop
De VIP kaarten zijn uitverkocht! De reguliere kaartverkoop voor Pandemonium ging erg hard en er is nog maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Wij raden de bezoekers daarom aan snel te zijn met het halen van een entreekaart aangezien het evenement zeker uitverkocht gaat!

Kaarten zijn nu nog te verkrijgen via www.cyndium.com/tickets of één van de Primera winkels.
Voorverkoop: €55,- (ex fee)
De online kaartverkoop stopt zaterdag 5 december a.s. om 19.00.

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen. Je wordt aangeraden altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Merchandising
Er worden speciale merchandising producten bij de 2 stands verkocht. Deze zijn nu al in de webshop te bekijken en te pre-orderen op www.cyndium.com/winkel

Kluisjes
Kosten kluisjes: €7,- Er zijn voldoende kluisjes aanwezig en deze zijn de gehele avond toegankelijk. Borg is niet nodig.

Spullen
Eten en drinken mogen niet het evenement op. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee. Voetbal T-shirts en stad gerelateerde T-shirts zijn verboden. Wij distantiëren ons als Cyndium namelijk van het voetbal gezeik en iedereen komt toch om te feesten!

Toiletten
Er zijn vier grote toiletgroepen op het evenement en alle toiletten zijn gratis.

Gratis Water
Gratis water is verkrijgbaar bij de toiletten in de Sporthallen Zuid. Bekers en flesjes mogen niet mee de toiletten in. Gebeurt dit wel dan zal de security daar direct actie op ondernemen!

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Pandemonium mag alleen in de rokersruimte buiten gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs/Beleid
In de Sporthallen Zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Voor gedraaide joints zijn niet toegestaan.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer
De Sporthallen Zuid liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Amstelveenseweg. Deze halte is te bereiken met metrolijn 50.

Parkeren
De bezoekers van Pandemonium die met de auto komen kunnen in de parkeergarage van het Olympisch Stadion parkeren. Er worden borden geplaatst om iedereen verder te begeleiden. De parkeergarage ligt op loopafstand van de Sporthallen Zuid. Voor de gene die een parkeer kaart gekocht hebben via cyndium.com/tickets koste €15,- ( Ex Fee) .Voor de genen die dat niet hebben gedaan adviseren wij dit als nog te doen aangezien het parkeren in de parkeergarage anders erg duur wordt en wij ook maar beperkt aantal kaarten hebben liggen. Mochten onze kaarten voor zaterdag nog niet verkocht zijn, zal de verkeersregelaar dit aan het begin van de parkeer garage nog de laatste parkeer kaarten verkopen.

Wij adviseren de bezoekers i.v.m. beperkte parkeer plekken om met het openbaar vervoer te komen.

De Kiss & Ride en Taxistandplaats
Wij verzoeken iedereen de aanwijzingen van de Kiss & Ride op te volgen. Deze is gelegen bij het Olympisch Stadion en tevens ook de taxistandplaats.

Camera’s
Digitale camera’s zijn toegestaan. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Pandemonium

De voorbereidingen voor het grootste hardcore evenement in zijn soort zijn al in volle gang! Pandemonium heeft geen introductie meer nodig en de volgende knallende editie gaat zaterdag 5 december 2015 wederom plaatsvinden in de ultieme hardcore tempel: de Sporthallen Zuid te Amsterdam.

Na het uitverkochte, legendarische 10 jarig bestaan van vorig jaar komt Pandemonium nu terug met een hardere en vooral grotere editie genaamd Pandemonium “The Religion”.

De early terror area wordt namelijk 2 keer zo groot voor een ouderwets potje rammen!

Hierdoor zal de food area worden verplaatst naar een aangrenzende (verwarmde) tent aan de Sporthallen Zuid.

Cyndium is verder keihard aan het werk om een extra area toe te voegen aan het evenement: het uptempo hardcore concept Falcon!

Pandemonium “The Religion” wordt met de enorme diversiteit aan beats en show een avontuur op zich. Dwalend door de early hardcore, millennium hardcore, uptempo hardcore, frenchcore en early terror areas in deze hardcore tempel zal je een actief onderdeel zijn van de meest toegewijde hardcore beweging van dit moment.

Trailer

Aftermovie

Latest news

Travel