Event details

  • DATE /10 October 2010
  • TIME /21:00 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

Pandemonium
Darkraver
Frantic Freak
Lady Dana
Laurent Hô
Pavo
Predator
Promo
Ruffneck
The Outside Agency
The Prophet
Vince
Live: Hitmachine

Paradox – Hardcore 2000-2010
Amnesys
Angerfist
Consumer
Counterfeit
Endymion
Meagashira
Negative A
Noize Suppressor
Ophidian
Partyraiser
Radium
Tha Playah
The Sickest Squad
Live: Hellsystem

Event information

Kaartverkoop
V.I.P. kaarten voor Pandemonium zijn momenteel uitverkocht!
Reguliere kaarten zijn nog reeds verkrijgbaar en kosten slechts €39,75( ex fee). Deze kaarten zijn te verkrijgen bij Paylogic, Primera en www.cyndium.com

Deurverkoop
Er zijn ook nog beperkt kaarten aan de deur verkrijgbaar deze kaarten kosten €50. Let op: kom vroeg want dit aantal is niet erg veel!

Tijden
Het evenement begint om 22.00 en is om 07.00 afgelopen. De entree sluit om 03.00 dus wees op tijd.

Vervoer
Voor bezoekers die met het openbaar vervoer gaan kijk op 9292ov.nl hoe jij het makkelijkst bij de Sporthallen zuid kunt komen. Voor autoreizigers: voer het adres Stadionplein of Burgerweeshuispad in, te Amsterdam.

Bereikbaarheid
De Sporthallen zuid liggen op nog geen 10 minuten lopen van metrostation Amstelveenseweg. Deze ligt op metrolijn 50 naar Gein. Als je de beschikking hebt over een TomTom of navigatiesysteem vul dan het volgende adres in: Burgerweeshuispad 54.

Parkeren
Bezoekers die met de auto naar het feest afreizen worden verzocht de borden parkeren te volgen. Er kan gratis geparkeerd worden bij het Olympisch Stadion, indien het hier vol is volg de borden ‘Pandemonium’. Wij verzoeken iedereen de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op te volgen.

Busvervoer
Met het sluiten van een nieuw contract met Dance festivalbus betekent het voor de bezoekers van deze editie van Pandemonium dat het transport naar de Sporthallen zuid aanzienlijk makkelijker wordt Wil je gebruik maken van deze dienst?
Mail dan naar dance-festivalbus@life.nl of check de website www.dance-festivalbus.nl

Drugs/beleid
In de Sporthallen zuid geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Op Pandemonium wordt een zero tolerance beleid gevoerd qua (hard)drugs gebruik. Dit houdt in dat alle vormen van (hard)drugs ten strengste verboden zijn. Wanneer er bij een bezoeker (hard)drugs worden aangetroffen, wordt de bezoeker de toegang tot het evenement ontzegd en wordt de politie ingeschakeld. In geen geval zal de organisatie als gevolg hiervan overgaan tot restitutie van het toegangsgeld. Softdrugs mag mee naar binnen tot een maximum van 3 gram per persoon. Voorgedraaide joints zijn verboden en worden inbeslag genomen.Blowen mag alleen in de rokersruimte!

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn. Het huren van een kluisje kost €6 en je betaalt €5 borg.

PIN automaten
Op Pandemonium zijn PIN-automaten aanwezig bij de kassa’s, echter werken deze niet altijd even goed. We raden daarom aan om sowieso voldoende cash-geld mee te nemen.

Camera’s
Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en filmapparatuur is niet toegestaan.

Pandemonium

Op 9 oktober 2010 maakt hardcore minded Nederland kennis met een perfecte combinatie. Op deze dag organiseert Cyndium namelijk de 10e editie van Pandemonium in de Sporthallen zuid! Na 9 geweldige edities, met in het bijzonder het succes van het 5 jarige jubileum in december 2009, is dit hét moment om het roemrijke concept naar een hoger niveau te tillen. De locatie is inmiddels bij zowel jong als oud publiek bekend. In de jaren 90 brachten gabbers van het eerste uur hier hakkend en zwetend hun nachten door op de beginselen van de hardcore, waarna een lange pauze zonder evenementen volgde. De nieuwe generatie partypeople maakte kennis met de Sporthallen zuid in 2008 en 2009, toen Cyndium met succes het evenement Intoxicated organiseerde.

Door Pandemonium in de Sporthallen zuid te organiseren is er eindelijk weer een evenement wat ECHT bij deze locatie hoort. In de hoofdzaal de kenmerkende Pandemonium Sound als nooit te voren tot hun recht komen. Gabbers van vroeger en early freaks van nu zullen meer dan ooit met een compleet en ultiem gevoel naar huis gaan. Door de 10e editie van Pandemonium in de Sporthallen zuid te organiseren komt Cyndium steeds dichterbij voor wat het voor het concept in gedachten heeft…

Maar natuurlijk wordt er ook gekeken naar de toekomst. In zaal 2, de Paradox Area, staat mainstream hardcore van het jaar 2000 tot nu centraal. Gerenommeerde hardcore artiesten uit zowel binnen en buitenland zullen voornamelijk in zeer unieke en niet veel voorkomende battles het dak eraf blazen. Verder is Cyndium nu al druk bezig om een ongekende, spannende sfeer te creëren in de vorm van een zeer gruwelijk podium en een opzwepende show. Natuurlijk wordt er, zoals gewoonlijk, niet bezuinigd op licht en geluid.

Trailer

Aftermovie

Latest news

Travel