Event details

  • DATE /27 December 2008
  • TIME /21:00 - 06:00
  • ADDRESS /The Sand, Amsterdam

Line up

Dr. Z-Vago
Jappo
Lenny Dee
Manu Le Malin
Nosferatu
Ominous
Promo
Ruffneck
Sequence
Vince
Vinyl Junk
Live: Hitmachine

Event information

Timetable
Zoals de vroegere edities van Pandemonium in de Amsterdam Studios zal de timetable niet vooraf bekend worden gemaakt. De reden hierom is omdat Cyndium vindt dat Pandemonium een belevingsevenement wat je vanaf het begin tot het einde moet meemaken. Wij raden iedereen aan vroeg aanwezig te zijn om niks van de show te hoeven missen. De deuren gaan om 21:00 uur open en de officiële opening is om 23:00 uur. Zorg dat je op tijd bent!

Merchandise
Op Pandemonium – The All Seeing Eye zal er ook weer een Cyndium stand aanwezig zijn waar Cyndium merchandise te koop zal zijn. Ter ere van de laatste editie van het jaar zal de merchandise deze keer voor zéér scherpe prijzen verkocht worden.

V.I.P-Actie
Aangezien er veel vraag is naar een plek op het vip-deck door niet-memberleden en er nog plaats is op dit deck hebben wij besloten om 30 mensen de mogelijkheid te geven een vip-upgrade te kopen. Dit kan voor maar €10 meer bij ticketonline.nl.
Voor de memberleden die al een kaartje hebben gekocht, niet getreurd: stuur een e-mail naar promo@cyndium.com en bemachtig zo jouw upgrade.

Parkeren
Is gratis. Er is ook meer dan genoeg parkeergelegenheid.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline en alle Free Record Shops en kosten €29,75. Alle kaarten worden op echtheid gescand. Naast de reguliere voorverkoop zal er deurverkoop zijn.

Openingstijden
Pandemonium opent de deuren om 21:00. De deuren sluiten om 02:30 dus zorg dat je op tijd binnen bent. Het evenement is om 06:00 afgelopen.

Pinnen
Tijdens Pandemonium – The All Seeing Eye bestaat de mogelijkheid om te pinnen.

Kluisjes
In The Sand zijn kluisjes aanwezig.

Rokersbeleid
Sinds 1 juli zijn de Nederlandse horeca, sport, kunst en cultuur rookvrij. Om rokers tegemoet te komen is er binnen een rokersgedeelte gecreëerd.

Drugs
Softdrugs tot 5 gram mogen mee naar binnen worden genomen. Harddrugs is, zoals overal in Nederland, niet toegestaan.

Pandemonium

Het steevast druk bezochte feest van Cyndium kan weer aan veel agenda’s worden toegevoegd. Het populairste Early hardcore concept van het land zal, tot veel positieve reacties, op 27 december in The Sand in Amsterdam worden georganiseerd. Na het succes van de vorige keer is het ook deze keer aan Cyndium om op de 27ste van december een spetterende editie neer te zetten die ook de vorige keren zal overtreffen. Met zorg is er wederom veel aandacht besteedt om tot een exclusieve line-up te komen die ook weer meer dan Pandemonium-waardig is. Cyndium kan alvast verklappen dat zowel vaste als nieuwe bezoekers aangenaam verrast zullen worden bij de bekendmaking hiervan.

Met een eigen area op Q-Base én Intoxicated heeft Pandemonium dit jaar de harten van veel nieuwe bezoekers veroverd. Op beide evenementen waren deze zalen ramvol en werden ze hooggeprezen door de bezoekers. De verwachtingen zijn daarom ook dat de aankomende editie uitverkocht zal gaan. Deze editie zal een warm licht schijnen in de donkere decembermaand, want zo dicht tussen de feestdagen belooft Cyndium de bezoekers een rammend early-afscheid van het jaar te geven. De gehele nacht lang wordt The Sand weer het onderkomen van duizenden early- en oldschool liefhebbers die vanuit het hele land tijdelijk een stap terug doen naar de beruchte jaren ’90.

Het concept: The All Seeing Eye vormt het thema van deze editie van Pandemonium. Dit teken zal, bijgestaan door een geweldige special-effects show, centraal staan en zal de hele nacht toezien op de losgaande menigte. Met een afvaardiging van de grootste namen van de hardcore-scene en de kaartverkoop die sneller gaat dan ooit tevoren zal Cyndium ook deze keer bewijzen dat haar concept Pandemonium alleen aan de top staat.

Aftermovie

Latest news