Event details

  • DATE /17 September 2011
  • TIME /22:00 - 07:00
  • ADDRESS /Sporthallen Zuid, Amsterdam

Line up

Area 1: Mainstage
Misstress Barbara
Gregor Tresher
Nick Curly
Remy
Secret Cinema vs Egbert (live)
De Man Zonder Schaduw
Anton Pieëte vs Olene Kadar (live)

Area 2: KlankenHaus
Olivier Weiter
Dimzen
Joachim vs Jama
ONN
Jerry T
Roman Çoskun

Event information

Voor meer informatie over artiesten, tickets, promo films en andere verrassingen kijk op de website www.forbidden-planet.nl en volg op: Facebook en
Hyves.

Tickets
Regulier tickets € 35,- (Ex Fee), V.I.P tickets €50,-(Ex Fee) deze zijn verkrijgbaar via Paylogic, Primera en www.forbidden-planet.nl.

Forbidden Planet

Waarschijnlijk is deze man het festivalpubliek de afgelopen weken niet ontgaan, het fluoriserende poppetje Mr. FP! De host van Forbidden Planet was onder andere te gast bij Welcome to the Future en Rockit Open Air. Mr. FP zal zaterdag 17 september het startschot geven in Sporthallen zuid voor een knallende techno primeur.

Forbidden Planet is een bijzonder nieuw underground techno concept dat jaarlijks in Sporthallen zuid plaatsvindt. Cyndium, mede-organisator van Time Warp 2010, wil met Forbidden Planet de bezoeker een ultieme productie voorschotelen. Tien uur de beste minimal, tech house en techno uit binnen- en buitenland.

Forbidden Planet presenteert nieuwe en oude publiekslievelingen die staan voor kwaliteit, sfeer en loepzuiver geluid; de speerpunten van de organisatie. Technoliefhebbers kunnen hun borst nat maken met onder meer Misstress Barbara, Gregor Tresher, Secret Cinema b2b met Egbert live, Remy en Nick Curly. De avond wordt opgebouwd met solide minimal techno en zal met knallende techno de ochtendgloren tegemoet zien.

Het thema van de avond laat zich raden: ‘the galaxy and beyond’. De organisatie wil nog niet teveel verklappen over de sensationele aankleding, maar niet gevreesd, op visueel vlak kom je niets te kort. Naast de mainstage, is er ook een 2e area waar artiesten van lekkere tech house tot ‘pompende rolling’ techno brengen. Ook aan de chill out & food area is gedacht waar je natuurlijk lekker eten als panini’s, wereldsoepen en verse fruitshakes kan benuttigen.

De nacht in Sporthallen zuid heeft een gevarieerd muzikaal programma, met Nick Curly als één van de blikvangers. Iedere plaat die deze Berlijnse producer aanraakt, verandert in goud. Als steengoede dj is hij een graag geziene gast in de Panorama Bar. Zo ook Gregor Tresher, de man achter de grote hit ‘A Thousand Nights’. Hij is een geweldenaar die het publiek meeneemt op een zinderende reis van tech house naar techno. Misstress Barbara maakt de internationale line-up van deze editie compleet. De Canadese belooft een duistere techno set dat aansluit op de wens van menig technoliefhebber.

Ook de nationale helden ontbreken niet in de hoofdzaal. De Nederlandse vaandel wordt gedragen door De Man Zonder Schaduw, het Amsterdamse duo Olene Kadar & Anton Pieëte Live, Secret Cinema & Egbert en een man die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft, dj Remy. Lokale vertegenwoordigers uit de Amsterdamse techno scene Dimzen, Joachim vs Jama, Olivier Weiter en ONN ronden het aanvullend programma in de tweede area.

Latest news

Travel